Tilbudsavis fra Poetzsch Padborg

Vores tilbudsaviser er altid fyldt med gode tilbud.

Her på siden kan du altid se vores nuværende tilbudsavis og dagen før kan du se de kommende aviser.
I ja! discountflyer finder du et stort udvalg af billige dagligvarer, bl.a. fødevarer, slik, dyrefoder og personlig pleje. 

Aktuel tilbudsavis

Discountflyer

Kommende tilbudsavis

Se tilbudsavisen fra Poetzsch

Der er altid gode grunde til at tage turen over den dansk-tyske grænse for at besøge Poetzsch`s grænsebutik, hvor der altid er gode tilbud og besparelser på et stort udvalg af dagligvarer, øl, vand, slik og meget mere. Der er altid fristende grænsekup for hele familien hos Poetzsch, og I kan gøre gode tilbud på dåseøl, sodavand på dåse, slik, chokolade, produkter til personlig pleje og meget andet.
Det er nemt at følge med i de gode tilbud, som findes i vores tilbudsavis, discountflyer og i sæson-tilbudaviser, som man altid kan gøre hos Poetzsch. Du finder altid den aktuelle tilbudsavis samt den kommende, der offentliggøres dagen før, at den aktuelle tilbudsavis udløber. Så kan du altid holde øje med de fristende tilbud og tage turen over grænsen, når det passer til de behov, der findes i jeres familie eller vennekreds.
Vi glæder os til at byde jer velkommen til behagelig grænsehandel, så I kan pakke bilen med gode tilbud på dagligvarer, tilbud på slik fra Haribo og andre brands af høj kvalitet, produkter til husholdningen og meget mere.

Med grænsehandel kan du spare penge i hverdagen

Hos Poetzsch finder man altid tilbud på en række af de produkter, som man anvender i hverdagen. Her er tilbud på dagligvarer, og de fleste kan spare penge på at købe stort ind i Tyskland.
I vores grænsebutik finder man altid gode tilbud, og der er altid en grund til at tage turen til Poetzsch, hvor man altid kan spare penge. Her er gode tilbud på slik og andre søde sager, der er med til at gøre hverdagen lidt bedre. Man har ofte råd til lidt mere, når man gør brug af vores gode tilbud i ja! discountflyeren samt i de skiftende sæson-tilbudsaviser, og derfor får vi besøg af mange danskere hver eneste dag, der gerne vil have råd til lidt ekstra i hverdagen.
Der er også god grund til at købe ind til højtider, fester og andre særlige anledninger i Tyskland, hvor der altid er gode priser på øl, vand, vin og spiritus, samt mange andre varer, som er med til at gøre højtiderne mere festlige.
Uanset jeres grund til at besøge os, glæder vi os til at byde jer velkommen til gode tilbud og hyggelig stemning.

Du kan altid finde billig øl og vand hos Poetzsch

Noget som mange danskere efterspørger, når det kommer til grænsehandel, er muligheden for at spare penge på øl, sodavand og andre drikkevarer. Og vi har altid gode tilbud på dine foretrukne drikkevarer uanset om du er til øl, sodavand, vin eller spiritus.
I vores tilbudsavis finder man ofte gode tilbud på øl i Tyskland, og udvalget af øl er stort hos Poetzsch.
Man kan ofte finde tilbud på Carlsberg ølTuborg øl på tilbud og Royal øl på tilbud i Tyskland. Det er nogle af Danmarks førende bryggerier, som tilbyder et varieret udvalg af øl. Vi anbefaler at du holder øje med vores tilbudsaviser, så du kan gøre et godt tilbud på Royal Export, spare penge på Guld Tuborg eller gøre brug af de gentagne tilbud på Carlsberg øl. Hvis du er til specialøl, bliver du også glad for vores tilbudsavis. Her finder du nemlig tilbud på Grimbergen øl samt mange andre spændende øl fra store og små bryggerier.
Vi har også altid et stort og varieret udvalg af sodavand på lager, og vi får besøg af mange danskere, der kommer for de gode Coca-Cola tilbud, tilbud på Fanta eller for at købe billige Egekilde mineralvand i Tyskland.