GAS

Der er 5 varer.

Viser 1-5 af 5 element(er)

Aktive filtre

Find altid gode tilbud på gas hos Poetzsch Padborg

Vi har altid gode tilbud på gas i vores butik. Skal du bruge billig gas til din grill, dit gaskomfur eller måske din gasvarmeovn, så finder du altid gode tilbud på gas hos os. Vi har altid konkurrencedygtige byttepriser på gas, og du kan vælge mellem letvægts- eller stålfasker med gas. Vi har Kosan gas på tilbud mellem 5 og 11 kg. Du kan også komme forbi på vej på ferie og få byttet din gas, så du er klar på en god ferie uden problemer med mangel på gas. Du er også altid velkommen på vej hjem fra ferie, så du er klar næste gang du skal afsted.

Billig gas i Tyskland

Vi kan tilbyde gode priser på gas i Tyskland, fordi momsen i Tyskland er mindre end i Danmark. Derfor sparer du mange penge ved at gå efter de gode tilbud på gas i Tyskland. Husk at vores priser er byttepriser, dvs. du skal aflevere din gamle, tomme flaske før du kan få en ny og fyldt flaske hos os. Husk at håndtere din gasflaske med varsomhed, og den skal surres godt fast under transporten hjem, så den ikke kan rutsje rundt i bilen. Husk at gas ikke må placeres i førerkabinen.

Forudbestil din billige gas hjemmefra

Skal du på ferie eller bare ned at handle, så kan du forudbestille din gas hjemmefra. Find det tilbud du ønsker, læg det i kurven og husk din tomme gasflaske, når du kører ned for at hente dine varer. Vi gør det hele klar til dig – selvfølgelig uden pakkegebyr.