GAS

Der er 5 varer.

Viser 1-5 af 5 element(er)

Find altid gode tilbud på gas hos Poetzsch Padborg

Vi har altid gode tilbud på gas i vores butik i Tyskland. Skal du bruge billig gas til din grill, dit gaskomfur eller måske til din gasvarmeovn, så finder du altid gode tilbud på gas hos os.
Vi har altid konkurrencedygtige byttepriser på gas, og du kan vælge mellem letvægts- eller stålflasker med gas. Vi har Kosan gas på tilbud mellem 5 og 11 kg.
Er du på vej på ferie og lige mangler billig gas til at tage med på turen, så er du selvfølgelig velkommen til at komme forbi og gøre det på din vej sydpå. Omvendt er du selvfølgelig også velkommen, når du er på vej hjem fra ferie, så du kan være helt klar til næste gang du skal afsted.

Gas skal byttes

Måske har du lagt mærke til at der her på siden står Byttepris på vores gas? Det er fordi du skal medtage din tomme gasflaske, når du kommer efter den nye gasflaske. Det er vigtigt at du ikke tager den tomme gasflaske med ind i butikken for at bytte den, da den skal byttes udendørs på vores lager. Du skal først henvende dig ved vores kundeservice, hvor du betaler for din nye gas, hvorefter du kan afhente den nye gas ved vores lager.
Er det første gang du skal købe billig gas i Tyskland, så er du velkommen til at skrive til os her på siden eller henvende dig ved vores Information i butikken for at få oplyst priser herpå.

Billig gas i Tyskland

Vi kan tilbyde gode priser på gas i Tyskland, fordi momsen i Tyskland er lavere end i Danmark. Derfor sparer du mange penge ved at gå efter de gode tilbud på gas i Tyskland. Husk at vores priser er byttepriser, dvs. du skal aflevere din gamle, tomme flaske før du kan få en ny og fyldt flaske hos os.
Husk at håndtere din gasflaske med varsomhed, og den skal surres godt fast under transporten hjem, så den ikke kan rutsje rundt i bilen. Husk at gas ikke må placeres i førerkabinen.
Hold øje her på siden eller i vores tilbudsavis for at se hvornår vi har specielle tilbud på gas. Du er også velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så er du altid informeret, når der kommer nye tilbud.

Gas kan bruges hele året

Det er ikke kun om sommeren at danskerne ynder at grille lækre måltider på deres gasgrill. Også i den resterende del af året bliver der grillet meget på de danske altaner og terrasser. Det kan endda være at du lige klarer julemiddagen på din gasgrill? Derfor kan du hos os også købe billig gas hele året rundt.

Forudbestil din billige gas hjemmefra

Skal du på ferie eller bare ned for at handle, så kan du altid forudbestille din billige gas hjemmefra. Find det tilbud på gas du ønsker, læg det i kurven og husk din tomme gasflaske, når du kører ned for at hente dine varer. Vi gør det hele klar til dig – selvfølgelig uden pakkegebyr.