Whisky

Der er 101 varer.

Viser 1-80 af 101 element(er)

Aktive filtre

Er du på jagt efter gode whisky på tilbud?

Hos os finder du altid et stort udvalg af øl på tilbud. Uanset om du er på udkig efter dåseøl, flaskeøl, specialøl eller 5 liters tønder af øl, kan du altid finde masser af gode tilbud på øl hos Poetzsch Padborg. Vi har altid gode øl på tilbud, som du nemt og bekvemt kan forudbestille og hente hos os. Husk at du ofte kan spare endnu flere penge ved at købe flere kasser af øl på tilbud, hold øje med tilbudsavisen eller se nærmere på forudbestillingen her ovenfor. I vores sortiment finder du alle de populære mærker af øl, bl.a. Tuborg øl, Carlsberg øl, Royal Beer og selvfølgelig har vi også ofte tilbud på Slots øl.

Billig whisky – find det hos os

Vi har altid en god billig whisky på tilbud – find det store sortiment af whisky på tilbud i Tyskland her hos Poetzsch Padborg. Er du til irsk eller skotsk whisky? Eller måske endda japansk whisky? Du kan finde de gode whisky på tilbud lige her. Du kan nyde en billig whisky rent, eller måske du hellere vil have din whisky på tilbud mixet til en drink? Mulighederne er mange med en god, billig whisky, og du kan finde lige den whisky på tilbud, du ønsker her hos os. Vi har også skønne sampak af whisky på tilbud, hvor du kan få flere mindre whisky på tilbud, så du kan få smagt mere end én slags whisky.

Whisky på tilbud

Du kan også nemt og bekvemt forudbestille din whisky på tilbud hos os. Så finder vi det hele frem til dig, du betaler i butikken og kan afhente dine whiskys hos os. Så behøver du ikke bekymre dig om lige netop din billige whisky er udsolgt. Du finder ofte billig whisky i Tyskland. Når du grænsehandler, finder du billigere whisky end i Danmark, og vi har altid whisky på tilbud i Tyskland hos Poetzsch Padborg.