Whisky

Der er 117 varer.

Filtrer efter

Alkohol (vol.%)
Mængde
Produkttype
Pris
kr. kr.
Filter
Viser 1-80 af 117 element(er)

Er du på jagt efter gode whisky på tilbud?

Hos Poetzsch Padborg finder du altid gode whisky på tilbud. Vi har et stort sortiment af whisky til både amatøren og den store whiskykender. Whisky fremstilles af korn (typisk byg) og er altid lagret i minimum 3 år og meget gerne flere, og alkoholprocenten på en whisky skal altid være minimum 40%.
Du kan få whisky som single cask, single malt, blended og grain, og du kan hos os altid finde gode tilbud på det hele. En single malt whisky kommer fra ét destilleri, blend består af flere forskellige blandinger enten fra ét eller flere destillerier, hvoraf den ene del kan indeholde grain. Grain betyder at blendet er lavet på andet end byg som f.eks. hvede eller majs.
Whisky produceres i flere forskellige lande, men især Skotland og Irland er fremtrædende i fremstillingen af whisky. Hos os kan du også altid finde gode tilbud på whisky uanset hvad du er til. Vi har også whisky i flere forskellige prisklasser, så du kan både finde gode tilbud på whisky til enhver smag og til enhver pengepung. Lad dig inspirere af udvalget her på siden eller besøg os i butikken for at se de flotte udvalg af billig whisky på vores hylder.

Billig whisky – find det hos os

Vi har altid en god billig whisky på tilbud – find det store sortiment af whisky på tilbud i Tyskland her hos Poetzsch Padborg. Er du til irsk eller skotsk whisky? Eller måske endda japansk whisky? Du kan finde de gode whisky på tilbud lige her. Du kan nyde en billig whisky rent, eller måske du hellere vil have din whisky på tilbud mixet til en drink? Mulighederne er mange med en god, billig whisky, og du kan finde lige den whisky på tilbud, du ønsker her hos os. Vi har også skønne sampak af whisky på tilbud, hvor du kan få flere mindre whisky på tilbud, så du kan få smagt mere end én slags whisky og derved kan finde lige netop din favorit.

Hvordan kan jeg bruge whisky

Du kan drikke whisky rent, på is eller bruge den i drinks – det er kun fantasien, der sætter grænser. Whisky bruges faktisk også i madlavning, hvis du står og skal lave en god whiskysauce.
En flot whisky er også altid fantastisk som en gaveidé, hvis du kender én, der er vild med whisky. Du kan altid finde gode tilbud på whisky hos os til din næste gave, bare hold øje med tilbudsavisen, hvor du ofte kan finde whisky på tilbud.

Whisky på tilbud

Du kan også nemt og bekvemt forudbestille din whisky på tilbud hos os. Så finder vi det hele frem til dig, du betaler i butikken og kan afhente din whisky hos os. Så behøver du ikke bekymre dig om lige netop din billige whisky er udsolgt, når du kommer ned i butikken. Du slipper også for at skubbe rundt på en tung indkøbsvogn, når du forudbestiller whisky, så det kan næsten ikke blive nemmere.
Du finder ofte billig whisky i Tyskland. Når du grænsehandler, finder du billigere whisky end i Danmark, og vi har altid whisky på tilbud i Tyskland hos Poetzsch Padborg.