VAND

Der er 24 varer.

Filtrer efter

Alkohol (vol.%)
Mængde
Produkttype
Pris
kr. kr.
Filter
Viser 1-24 af 24 element(er)

Find alle de gode tilbud på danskvand og mineralvand lige her!

Elsker du også en god, forfriskende danskvand? Og elsker du gode tilbud på de læskende danskvand? Så er du landet helt rigtigt her hos Poetzsch Padborg i Tyskland – vi har alle de gode mærker af danskvand, og det er lige her hos os, at du finder gode tilbud på billig danskvand. Der er penge at spare ved at købe billig danskvand i Tyskland, og du finder altid et kæmpe udvalg af billig danskvand og mineralvand lige her hos Poetzsch Padborg.

Hvad er danskvand?

Danskvand er en sodavand, som kun består af vand, kuldioxid og naturlige aromaer. Hvis du undrer dig over hvor navnet danskvand stammer fra, så menes det at være blevet introduceret for at adskille drikken fra den såkaldte ”svenske sodavand”, som er mineralvand tilsat rød farve. Det må siges at være lykkedes, for danskerne har i dén grad taget den læskende danskvand til sig.
Danskvand er elsket for din friske og læskende drik, og mange danskere er glade for at købe billig danskvand i Tyskland. Bemærk – at selvom danskvand er tilsat kuldioxid, så har vi selvfølgelig også vand her på siden, hvor der ikke er tilsat brus. I vores sortiment finder du vand uden tilsat brus ved både Aqua d’Or og Denice mineralvand.

Danskvand - en læskende drik

Mange nyder at drikke en afkølet danskvand med lige deres foretrukne smag, men du kan også bruge danskvand som en alkoholfri velkomstdrink til din næste fest. Vi har både danskvand på dåse og flaske, og det er også her på siden at du finder de populære iste fra Aqua d’Or.
Vi har altid gode tilbud på danskvand og mineralvand her på siden, men du kan også holde øje med vores tilbudsavis og se hvornår de forfriskende danskvand kommer på tilbud. Du er også mere end velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så får du altid en mail, når vi har nye tilbud.

Billig danskvand, der læsker!

Vi har et stort udvalg af alle de kendte mærker af danskvand. Foretrækker du måske Aqua d’Or danskvand? Eller er du mere til en kølig Egekilde eller måske en Ramlösa? Uanset hvilken danskvand du elsker, så finder du altid de bedste tilbud på danskvand lige her hos os. Måske du elsker danskvand med smag? Er din favorit den med hyldeblomst eller er du mere til danskvand med citrus? Det kan også være, det skal være den med blåbær, eller foretrækker du danskvand med hindbær eller tranebær? Uanset hvad du leder efter, finder du altid de bedste tilbud på danskvand lige her hos Poetzsch Padborg i Tyskland.

Undgå dåsepanten på din danskvand

Hvis du husker at udfylde en eksporterklæring, når du handler hos os i Tyskland, kan du undgå dåsepanten. Så husk eksporterklæringen, når du handler billig danskvand i Tyskland hos Poetzsch Padborg. Du kan også forudbestille alle dine drikkevarer online, og derved undgå at skulle skubbe rundt på en tung indkøbsvogn. Så pakker vi dine vare for dig imens du handler de andre ting, du skal have med hjem fra grænsen. Og vi opkræver selvfølgelig ikke pakkegebyr for dette.