Vodka

Der er 53 varer.

Viser 1-53 af 53 element(er)

Aktive filtre

Vodka – find alle de gode tilbud på billig vodka lige her

I spiritusafdelingen hos Poetzsch Padborg i Tyskland finder du altid et stort udvalg af god, billig vodka på tilbud. Vi har alle de kendte mærker af vodka og er du på udkig efter et godt tilbud, så finder du det her. Vi har ofte tilbud på Smirnoff vodka, Absolut vodka, den lækre Cuba i mange smagsvarianter og mange andre slags vodka, så mon ikke der er noget, der passer til dig netop din smag?

Billig vodka men lækre drinks

Til en god fest hører der sig altid lækre drinks til. Er du også vild med at mikse lækre drinks, så skal der en god vodka til! Hvad med f.eks. en god Cosmopolitan? Eller en lækker Bloody Mary? Vi er også vilde med en klassisk White Russian og den forfriskende Sex on the Beach. Til alle disse lækre drinks skal du bruge vodka, og det finder du altid et stort udvalg af her hos os i Tyskland. Skal du holde en af de helt store fester kan du endda finde gode tilbud på vodka på op til 1,5 og 3 liter – så er der nok til alle. Med Cuba vodka kan du også finde flere forskellige smagsvarianter, som passer til lige netop de drinks, du foretrækker. Vodka er uundværligt til sommerens mange fester og du finder altid masser af gode tilbud på vodka lige her.

Forudbestil dine drikkevarer og dine tilbud på billig vodka

Har du ikke lyst til at trække rundt med en tung indkøbsvogn i butiken? Så kan du altid forudbestille dine drikkevarer lige her. Vi pakker alle dine drikkevarer for dig, så de er klar til afhentning, når du er klar til det. Så kan du i stedet gå rundt i butikken og finde alle de andre gode tilbud du er på udkig efter. Vi pakker selvfølgelig det hele uden pakkegebyr.