Vodka

Der er 59 varer.

Filtrer efter

Alkohol (vol.%)
Mængde
Produkttype
Pris
kr. kr.
Filter
Viser 1-59 af 59 element(er)

Vodka – find alle de gode tilbud på billig vodka lige her

I spiritusafdelingen hos Poetzsch Padborg i Tyskland finder du altid et stort udvalg af god, billig vodka på tilbud. Vi har alle de kendte mærker af vodka og er du på udkig efter et godt tilbud, så finder du det her. Vi har ofte tilbud på Smirnoff vodka, Absolut vodka, den lækre Cuba i mange smagsvarianter og mange andre slags vodka, så mon ikke der er noget, der passer til dig netop din smag?

Billig vodka men lækre drinks

Til en god fest hører der sig altid lækre drinks til. Er du også vild med at mikse lækre drinks, så skal der en god billig vodka til! Hvad med f.eks. en god Cosmopolitan? Eller en lækker Bloody Mary? Vi er også vilde med en klassisk White Russian og den forfriskende Sex on the Beach. Til alle disse lækre drinks skal du bruge vodka, og det finder du altid et stort udvalg af her hos Poetzsch Padborg i Tyskland.
Skal du holde en af de helt store fester kan du endda finde gode tilbud på vodka i bag in box, hvor du får op til 1,5 og 3 liter af god og billig vodka. På den måde løber du ikke tør for vodka sådan lige med det samme.
Med Cuba vodka kan du også finde flere forskellige smagsvarianter, som passer til lige netop de drinks, du foretrækker. Vodka er uundværligt til sommerens mange fester og du finder altid masser af gode tilbud på vodka lige her.

Hvad er vodka?

Vodka er en klar destilleret spiritus, som har en alkoholprocent mellem 35,7% og 55%. Vodka fås fra mange forskellige lande og bliver produceret i stort omfang. I Rusland drikkes der en del vodka, og det menes at vodka kom til Rusland i det 16. århundrede. I Danmark er vodka også en populær drik, især til fester fordi du med vodka kan lave mange forskellige drinks og cocktails.

Vodka på tilbud – gå aldrig glip af de gode tilbud

Er du også på jagt efter de bedste tilbud på vodka ved grænsen i Tyskland? Så hold øje med vores store sortiment her på siden eller kig med i vores tilbudsavis for at se hvilke tilbud vi har på vodka lige nu. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så går du aldrig glip af de gode tilbud.
I vores sortiment finder du også flotte gaveæsker med vodka og glas, eller små prøver på forskellige smage af vodka. Det er perfekt til en flot gaveidé, eller hvis du gerne vil smage forskellige varianter og finde din favorit.

Forudbestil dine drikkevarer og dine tilbud på billig vodka

Har du ikke lyst til at trække rundt med en tung indkøbsvogn i butikken? Så kan du altid forudbestille dine drikkevarer lige her. Vi pakker alle dine drikkevarer for dig, så de er klar til afhentning, når du er klar til det. Så kan du i stedet gå rundt i butikken og finde alle de andre gode tilbud du er på udkig efter. Vi pakker selvfølgelig det hele uden pakkegebyr.