Eksporterklæring – udfyld den online

eksporterklaering

DK / NO

Køber du dåser eller pakker med sodavand i flasker ved grænsen, kan du undgå panten ved at udfylde en eksporterklæring. Du kan enten vælge at udfylde din eksporterklæring her i butikken, men du kan også udfylde den her online og selv printe den hjemme. Husk at underskrive din eksporterklæring efter du har underskrevet den. Når du udfylder din eksporterklæring, skal du huske at du skal bruge dit pas, kørekort eller dit sygesikringsbevis. Nummeret der står i dit pas eller dit kørekort skal du skrive på din eksporterklæring, og du skal derfor også huske at fremvise enten dit pas, kørekort eller sygesikringsbevis ved kassen, når du skal betale for dine varer.

Download eksporterklæring i PDF-format.

Eksporterklæring, hvad skal den bruges til?

En eksporterklæring er nødvendig for at kunne handle dåser og pakker med sodavand i Tyskland uden at skulle betale pant. Med eksporterklæringen skriver du under på at du som kunde eksporterer dine drikkevarer fra Tyskland til et skandinavisk land. På din eksporterklæring skriver du desuden under på, at disse drikkevarer, du har købt, er til eget brug, og at du ikke vil konsumere dem i Tyskland.

Eksporterklæring online

Du kan udfylde din eksporterklæring online lige her. Det forudsætter at du har Adobe Acrobat Reader installeret. Dette program kan du hente gratis ved at klikke her. Husk at printe og underskrive den inden du kommer ned i butikken. Ønsker du ikke at udfylde din eksporterklæring online, kan du altid udfylde den i butikken. Vi har både eksporterklæringer ved indgangen og flere forskellige steder i butikken, så er der ikke plads til dig det ene sted, kan du sikkert finde plads et andet sted.

SE

Det går fortfarande att köpa sodavatten och öl på burk för export- så slipper du att betala pant för burkarna.
Det har fortfarande inte avgjorts något om burkpanten vid gränshandeln i Tyskland, du ska därför fortfarande
fylla i en exportförsäkran när du köper burkar.

Download exportförsäkran i PDF-format.

Det förutsätter att du har Adobe Acrobat Reader installerat. Detta program kan du hämta gratis genom att kliccka här