Hos Poetzsch Padborg er der stadig ingen dåsepant

Selvom det er oppe at vende i medierne flere gange, er der stadig ingen dåsepant hos os. Du skal blot huske at udfylde din eksporterklæring og medbringe den, når du handler, så slipper du for dåsepant, når du handler hos Poetzsch Padborg i Tyskland. Du kan udfylde en eksporterklæring online ved at klikke her.

Dåser skal afleveres til genbrug – ikke i naturen

Når der ikke er dåsepant på dåser købt i Tyskland, er det nødvendigt at vi alle husker, at disse dåser skal afleveres til genbrug og ikke smides i naturen. Det er vigtigt at vi alle husker dette, og at vi ikke forurener ved at smide dåserne i naturen. Panten i Danmark er med til at holde os fra at smide købte flasker i naturen, og derfor er det ekstra vigtigt at vi får afleveret dåserne købt i Tyskland til genbrug, og ikke smider dem i naturen.

Danskerne køber ofte dåser, når de handler ind i Tyskland

Øl og sodavand på dåse er nogle af de varer der oftest kommer med på indkøbsvognen, når danskerne handler i Tyskland. Det er populært at købe disse varer, hvor du får 18 eller 24 dåser i hver kasse. Der er penge at spare på op til flere kasser i forhold til Danmark, og det er netop også derfor det er attraktivt at købe øl og sodavand på dåse her syd for grænsen. Og husker du at udfylde en eksporterklæring kan du undgå at skulle betale dåsepant på dine indkøb.