Tequila

Der er 9 varer.

Filtrer efter

Alkohol (vol.%)
Mængde
Produkttype
Pris
kr. kr.
Filter
Viser 1-9 af 9 element(er)

Altid gode tequila på tilbud hos os

Hos Poetzsch Padborg finder du altid masser af gode tequila på tilbud. Den mexicanske brændevin kan nydes som den er, eller du kan mixe en lækker margarita af en god billig tequila. Hos Poetzsch Padborg finder du altid et godt tilbud på tequila, så du kan få fat i lige netop dén tequila, der gør din fest endnu bedre. Vi har flere forskellige varianter af Tequila i vores sortiment, så du kan helt sikkert finde noget der passer til dig og din fest. Vi har også tequila i flotte flasker, som du kan bruge som dekoration hjemme hos dig selv eller til en gave til én, du holder af.

Hvordan bruges tequila?

De fleste kender jo til det sjove og skønne tequilashot, hvor du først slikker salt af din hånd, drikker et shot tequila og slutter af med at bide i en citronbåd. Men du kan faktisk også mixe mange forskellige drinks med en skøn billig tequila. Der er f.eks. en lækker og iskold Margarita? Eller hvad med at lave en lækker Tequila Sunrise med din tequila? Vi kan også varmt anbefale den lækre Paloma og den skønne Tequini.

Hvad er tequila

Tequila fremstilles af saften fra den blå agavefrugt. Saften udtrækkes af frugten ved at blive presset og dampkogt, og den sukkerholdige saft gæres og destilleres herefter til tequila. Tequila fremstilles i Mexico og kaldes også for mexicansk brændevin. Alkoholprocenten på en tequila ligger normalt på 40-50%.
Man kan opdele tequila i 3 varianter, nemlig 100% agave, Mixto hvor 51% af produktet er 100% agave og Mezcal som er en form for tequila. Denne Mezcal produceres i andre regioner af Mexico end tequila er. Tequila er oftest klar i farven, men fås også i en gylden farve, fordi netop den variant er tilsat karamel.

Billig tequila – køb ind ved Poetzsch Padborg lige over grænsen

Hos os kan du altid finde billig tequila. Vi har et stort udvalg af tequila på tilbud, der passer til lige netop dig og din pengepung. Når du handler lige over grænsen, finder du ofte gode tilbud på tequila, som du ikke finder hjemme i Danmark. Hos Poetzsch Padborg har vi altid masser af gode tilbud, så du kan finde en billig tequila, der passer til din smag. Vi har billig tequila i flere varianter, så uanset om du skal bruge tequila tilbud på 0,7 liter, 1 liter eller måske noget helt andet, så finder du det hos os.

Tequila tilbud – nemt og bekvemt

Du kan selvfølgelig også forudbestille dine tilbud på tequila her hos os. Kig på vores sortiment her på siden, find dine favoritter og tilføj dem til din indkøbskurv. Efter din bestilling på billig tequila og andre drikkevarer, pakker vi dine varer for dig helt uden at opkræve pakkegebyr, og du kan derfor nemt handle dine varer i butikken uden at skulle skubbe rundt på en tung indkøbsvogn. Efter endt betaling ved kassen i butikken, kan du nemt og bekvemt afhente dine tilbud på tequila og andre drikkevarer på vores lager. Du kan kører direkte dertil med din bil, pakke den dér og køre hjem igen – nemmere kan det næsten ikke være.