Shots

Der er 58 varer.

Filtrer efter

Alkohol (vol.%)
Mængde
Produkttype
Pris
kr. kr.
Filter
Viser 1-58 af 58 element(er)

Shots

Shots hos Poetzsch Padborg: Små drikke - store oplevelser. Velkommen til Poetzsch Padborg, hvor vi dykker ned i den spændende verden af shots. Vi præsenterer et unikt udvalg af disse små drikke, der giver store smagsoplevelser.

Lidt om shots

Shots fås i et utal af forskellige smage. Omfavnende for alle shots er dog, at der er tale om små, koncentrerede alkoholiske drikke, der er kendte for deres smag og hurtige indvirkning. De er typisk serveret i små glas og nydes ofte som en enkelt slurk.

 

Historien om shots går tilbage til det 19. århundrede, hvor de først begyndte at blive populære på barer og i fester. Oprindeligt blev de brugt som en måde at nyde stærkere alkohol på, og de var kendt for deres styrke. I dag er shots blevet en essentiel del af enhver bar og kommer i et utal af smagsvarianter.

Variation i shotverdenen

Nogle shots er kendt for deres sødme og frugtagtige smag, mens andre er stærke og krydrede, her kan vi anbefale Små Sure. Nogle populære shot-varianter inkluderer tequilashots med salt og citron, sambuca, og diverse likørshots. Uanset hvad din præference er, har vi hos Poetzsch Padborg et bredt udvalg og varianter, der passer til enhver smag, prøv f.eks også de fantastiske Ga-Jol shots.

Shots i cocktails

Shots spiller også en vigtig rolle i cocktailverdenen. De bruges som basisingredienser i forskellige drinks, der kan variere fra forfriskende til intense. Et klassisk eksempel er B-52 shot, der indeholder Kahlúa, Baileys og Grand Marnier.

Bestil online eller besøg vores butik

Vi har gjort det nemt for dig at bestille dine drikkevarer hos Poetzsch Padborg. Med vores ”Klik & Hent”-service kan du nemt bestille dine favoritter og herefter afhente dem i vores butik på Industrieweg 49, D-24955 Harrislee. Alternativt er du velkommen til at besøge vores butik og udforske vores omfattende udvalg personligt. Ved at tage turen til vores butik kan du lade dig inspirere af alle de andre lækre drikkevarer, som du også finder, når du besøger Poetzsch Padborg.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller brug for hjælp? Tag fat i os på vores telefon +49 461 7732 4500 og så vil vi gøre vores til at bevare din henvendelse på bedst mulige vis.

 

Velkommen til en verden af drikkevarer hos Poetzsch Padborg

Vi er din pålidelige kilde til kvalitetsshots og autentiske smagsoplevelser. Velkommen til at udforske vores store udvalg af drikkevarer. Tag dig tid til at udforske vores omfattende udvalg, og lad dig fordybe i den fascinerende verden af små, men kraftfulde drikke. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde dine næste favoritshots.