ØL

Der er 88 varer.

Filtrer efter

Alkohol (vol.%)
Mængde
Produkttype
Pris
kr. kr.
Filter
Viser 1-80 af 88 element(er)

Altid gode tilbud på øl hos Poetzsch Padborg lige syd for grænsen

Hos os finder du altid et stort udvalg af øl på tilbud. Uanset om du er på udkig efter dåseøl, flaskeøl, specialøl eller 5 liters tønder af øl, kan du altid finde masser af gode tilbud på øl hos Poetzsch Padborg i Tyskland. Danskerne er i dag blevet vant til at købe deres øl på dåse, hvor det gode tilbud ofte består af 3 kasser øl à 24 x 0,33 liter. Tilbud på 3 kasser øl har vi masser af, men du kan selvfølgelig også vælge kun at købe en enkelt kasse, hvis du ikke har brug for mere end det. Derudover kan du ofte mikse dine tilbud på øl, så du kan købe flere forskellige varianter, hvilket ofte er populært, hvis du skal holde fest.

Stort sortiment på øl i Tyskland

I vores sortiment finder du også en stor del af specialøl fra mange forskellige lande, så her kan du finde noget til enhver smag. Derudover har vi selvfølgelig de kendte danske øl i vores sortiment som f.eks. Tuborg øl og Carlsberg øl. Vi har også altid Royal Beer, Albani øl og selvfølgelig Harboe på lager. Vi har også ofte tilbud på de populære Slots øl. Hos os finder du også ofte tilbud på udenlandske øl såsom den franske Kronenbourg 1664, forfriskende Heineken, hollandske Grimbergen øl eller den populære Erdinger øl fra Tyskland.

Find øl på tilbud lige her

Du finder altid masser af øl på tilbud hos Poetzsch Padborg. Vi har mange forskellige slags øl på tilbud i vores sortiment. Er du på udkig efter Classic eller Pilsner øl på tilbud? Eller måske er du mere til tysk weizenbier, engelsk ale eller tjekkiske lagerøl? Vi har også et stort udvalg af udenlandske øl på tilbud, så der er noget for enhver smag.
Skal du holde fest kan du også købe øl på fad, hvor du får 5 liter øl, der kan tappes, eller køb flere kasser med øl på dåse, så du har nok til alle dine gæster. Vores specialøl finder du ofte på flaske i vores afdeling med specialøl og mon ikke du kan finde et godt tilbud på øl til dig selv eller måske som en gave til én du holder af. Vi kan også tilbyde flere kasser med forskellige øl, så du og dine venner kan få smagt flere forskellige øl og derved finde lige netop jeres favorit. Hold øje med vores tilbudsavis, så kan du altid se de gode tilbud på øl dér. Bemærk at mange af prisen på vores specialøl er plus pant, men det fremgår selvfølgelig af prisskiltet i butikken. Disse pantflasker kan ikke indløses derhjemme, men tag dem med i butikken, når du handler næste gang og så kan du indløse dem her hos os.
Vi har også altid et stort udvalg af alkoholfri øl på tilbud - du finder alle de gode øl på tilbud hos os.

Tilbud på øl – bestil det hele online

Hos os kan du nemt finde tilbud på øl, som du kan bestille online og afhente hos os i butikken. Vi pakker og gør det hele klar til dig – selvfølgelig uden pakkegebyr. Så slipper du for den tunge indkøbsvogn, og du kan nemt og bekvemt gå rundt i butikken og handle de andre varer, du også skal have med hjem. Husk også at udfylde din eksporterklæring og medbring den ved kassen, når du køber dine øl på tilbud.