ØL

Der er 89 varer.

Viser 1-80 af 89 element(er)

Aktive filtre

Altid gode tilbud på øl hos Poetzsch Padborg lige syd for grænsen

Hos os finder du altid et stort udvalg af øl på tilbud. Uanset om du er på udkig efter dåseøl, flaskeøl, specialøl eller 5 liters tønder af øl, kan du altid finde masser af gode tilbud på øl hos Poetzsch Padborg. Vi har altid gode øl på tilbud, som du nemt og bekvemt kan forudbestille og hente hos os. Husk at du ofte kan spare endnu flere penge ved at købe flere kasser af øl på tilbud, hold øje med tilbudsavisen eller se nærmere på forudbestillingen her ovenfor. I vores sortiment finder du alle de populære mærker af øl, bl.a. Tuborg øl, Carlsberg øl, Royal Beer og selvfølgelig har vi også ofte tilbud på Slots øl.

Find øl på tilbud lige her

Du finder altid maser af øl på tilbud hos Poetzsch Padborg. Vi har mange forskellige slags øl på tilbud i vores sortiment. Er du på udkig efter Classic eller Pilsner øl på tilbud? Eller måske er du mere til tysk weizenbier, engelsk ale eller tjekkiske lagerøl? Vi har også et stort udvalg af udenlandske øl på tilbud, så der er noget for enhver smag. Vi har også altid et stort udvalg af alkoholfri øl på tilbud - du finder alle de gode øl på tilbud hos os.

Tilbud på øl – bestil det hele online

Hos os kan du nemt finde tilbud på øl, som du kan bestille online og afhente hos os i butikken. Vi pakker og gør det hele klar til dig – selvfølgelig uden pakkegebyr. Så slipper du for den tunge indkøbsvogn, og du kan nemt og bekvemt gå rundt i butikken og handle de andre varer, du også skal have med hjem. Og husk at udfylde din eksporterklæring og medbringe ved kassen, så slipper du nemlig også for dåsepanten, når du køber dine øl på tilbud.