Erdinger

Der er 3 varer.

Filtrer efter

Filter
Viser 1-3 af 3 element(er)

Erdinger øl – den elskede tyske øl finder du på tilbud lige her

Erdinger øl produceret af at et tysk bryggeri ved navn Erdinger Weissbräu. Bryggeriet ligger i Erding i Bayern, Tyskland og producerer hvedeøl. Det blev grundlagt tilbage i 1886 og dengang hed bryggeriet ”Weisse Bräuhaus”. I 1930 købt den tyske maltfabrik ”Malzfabrik F.W. Otto” bryggeriet og i 1935 blev bryggeriet købt af handelsmanden Franz Brombach. Han navngav i 1949 bryggeriet ”Erdinger Weißbräu” og i årenes løb voksede populariteten af Erdinger øl til det vi kender i dag.
Vi er stolte over at forhandle Erdinger øl og du finder den ofte på tilbud her hos os i Tyskland. Her hos Poetzsch Padborg kan du finde 3 forskellige slags Erdinger øl. Der er både Erdinger Weißbier, Erdinger Dunkel og Erderinger alkoholfri. Så kan du nemt finde din favorit Erdinger øl her hos os.
Erdinger bryggeriet brygger årligt 1,53 millioner hektoliter øl, hvilket gør Erdinger til verdens største hvedeølsbryggeri.

Erdinger øl står for kvalitet

Når du køber en Erdinger øl er der ikke gået på kompromis med kvaliteten eller smagen. Erdinger har produceret hvedeøl i over 130 år og har derfor den erfaring og passion, der skal til for at være verdens førende indenfor produktion af hvedeøl.

Erdinger øl på dåse

Her hos Poetzsch Padborg kan du få Erdinger øl på dåse. De fleste øl, du kan købe i Tyskland, er på dåse, og dette gælder altså også vores Erdinger øl. Til gengæld er vores Erdinger øl fyldt med 0,5 liter af skøn øl og ikke 0,33 liter som de fleste af vores andre øl er. Der er altså lidt mere øl i dåserne fra Erdinger – så der er mere lækker øl at nyde.

Forudbestil dine Erdinger øl lige her – helt uden pakkegebyr!

Du kan nemt og bekvemt forudbestille dine Erdinger øl hjemmefra. Bare find dine favoritter af Erdinger øl her foroven og så pakker vi dem for dig helt uden pakkegebyr! Så skal du blot betale for dine forudbestilte varer hos os i butikken, og så kan du let få handlet dine andre varer, der skal med hjem, uden at skulle skubbe rundt på en tung indkøbsvogn. Efter endt betaling henter du blot dine Erdinger øl og dine andre forudbestilte varer på vores lager.

Tilbud på Erdinger øl – find dem i tilbudsavisen

Leder du efter ekstra gode tilbud på Erdinger øl her ved grænsen i Tyskland? Så hold øje med vores tilbudsavis lige her, hvor vi ofte har Erdinger øl på tilbud. Du må også meget gerne tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor vi sender dig en mail, når vi har en ny tilbudsavis og derved måske også nye tilbud på Erdinger øl. Husk at du altid sparer penge ved at købe dine øl og andre drikkevarer i Tyskland, da du her undgår dåsepanten, når du udfylder en eksporterklæring.

Vil du se hele vores udvalg af øl?

Vi har selvfølgelig mange andre slags øl end lige Erdinger øl i vores sortiment – bare klik her for at se alle de øl, du kan forudbestille lige nu. Du kan selvfølgelig også komme forbi butikken og se grænsens største udvalg af øl her hos.