Carlsberg

Der er 9 varer.

Filtrer efter

Alkohol (vol.%)
Mængde
Produkttype
Pris
kr. kr.
Filter
Viser 1-9 af 9 element(er)

Leder du efter gode tilbud på Carlsberg øl?

Så finder du det helt sikkert her hos os! Carlsberg blev grundlagt af J.C. Jacobsen i 1847 og er i dag det 3. største bryggeri i verden. Carlsberg øl er kendt og elsket i hele verden, men især i Danmark har befolkningen en forkærlighed for lige netop Carlsberg øl. Det er alt lige fra de kendte Carlsberg Pilsner og Carls Special til de nyere og spændende varianter i sortimentet som f.eks. 1883, Humle og Nordic Ale. Husk at du hos os altid finder et stort udvalg af Carlsberg øl til gode grænsehandelspriser i Tyskland. Find dine favoritter af Carlsberg øl her på siden, eller kom ned i vores butik i Tyskland og se det store udvalg af Carlsberg øl her hos os.
Vidste du at stifteren J.C. Jacobsen navngav Carlsberg efter sin søn Carl og ”berg” som er det tyske ord for bjerg, for at symbolisere at bryggeriet var placeret på Valby Bakke.

Forudbestil dine Carlsberg øl – helt uden pakkegebyr!

Uanset om du er mest til den skønne Carlsberg Pilsner eller til Carls Special, så kan du nemt og bekvemt forudbestille dine drikkevarer hjemmefra – helt uden pakkegebyr! Så slipper du for den tunge indkøbsvogn i butikken og kan let handle alle de andre varer du også skal have med hjem. Find blot dine favoritter af Carlsberg øl her foroven, tilføj dem til kurven og betal dine forudbestilte varer i butikken, inden du henter dem ved vores lager. Det kan næsten ikke være nemmere.
Husk at du hos os både kan få dine Carlsberg øl på flaske eller dåse, og alt sammen selvfølgelig uden pant så længe du huske at udfylde din eksporterklæring.

Øl – med eller uden alkohol

Vidste du at du kan få Carlsberg øl både med og uden alkohol? De skønne Nordic Ale og Nordic Pilsner er øl uden alkohol og kan derved nydes, hvis du foretrækker at drikke øl uden alkohol.
Den klassiske Carlsberg Pilsner har 4,6% alkohol, men foretrækker du en stærkere øl bør du gå efter Carlsberg Sort Guld på 5,8% alkohol eller en Carlsberg Elephant, hvor du får hele 7,2% alkohol.

Tilbud på Carlsberg øl

Vi har ofte gode tilbud på Carlsberg øl her ved grænsen, og du finder altid de gode tilbud i vores tilbudsaviser. Se vores tilbudsavis lige her. I Tyskland er der ofte tilbud på hele 3 kasser af skøn Carlsberg øl, og du kan kombinere dine favoritter i hele kasser på kryds og tværs, så du får lige netop de øl med hjem, som du er vild med. Dette er også perfekt til din næste fest, hvor du gerne vil have flere forskellige smage af Carlsberg øl at tilbyde dine gæster. En kasse med Carlsberg øl på dåse indeholder hele 7,92 liter øl fordelt på 24 dåser.

Leder du efter andre øl end lige netop Carlsberg øl?

Vi har selvfølgelig et stort udvalg af mange forskellige slags øl her os Poetzsch Padborg – du kan se hele vores udvalg af øl lige her. Vil du hellere forudbestille sodavand, vin eller måske en god rom? Så se vores forskellige kategorier af drikkevarer som kan forudbestilles her.