Tuborg

Der er 9 varer.

Filtrer efter

Alkohol (vol.%)
Mængde
Produkttype
Pris
kr. kr.
Filter
Viser 1-9 af 9 element(er)

Tilbud på Tuborg øl – find det hele ved grænsen i Tyskland

Tuborg bryggeriet blev grundlagt i 1873 af CF Tietgen og Philip W. Heyman Tuborg i Hellerup. Tuborg er sidenhen fusioneret med Carlsberg og er i dag et af de mest kendte brands i Danmark. Vi kender jo alle den skønne Tuborg Julebryg og sætningen ”God jul og godt tub’år”, og mange kender også den Tørstige Mand. Desuden er Tuborg især kendt fra Grøn Koncert, som faktisk startede helt tilbage i 1982 hvor Tuborg forærede Dyrehavsbakken en gratis koncert i anledningen af forlystelsesparkens 400 års fødselsdag. Tuborg afvikler Grøn Koncert i samarbejde med Muskelsvindsfonden, og det er en stor succes hvert år.
Så danskerne kender altså dette danske brand, og hos Poetzsch Padborg finder du altid gode tilbud på de skønne Tuborg øl – det er jo altid billigst lige her ved grænsen i Tyskland.

Tuborg øl på dåse i mange varianter

Kender du alle de skønne varianter af Tuborg øl? Du kan se vores sortiment af Tuborg øl her på siden og kom også gerne forbi vores butik, hvor du kan gå på opdagelse efter de gode tilbud i vores ølafdeling. Hos Poetzsch Padborg har vi den velkendte Tuborg Pilsner – også kendt som Grøn Tuborg. Derudover finder du selvfølgelig Tuborg Classic og den skønne Tuborg Guld. Er du på udkig efter en alkoholfri udgave af Tuborg øl så kan vi varmt anbefale en Tuborg NUL. Og selvfølgelig tilbyder Tuborg også en økologisk øl i sit sortiment, nemlig Tuborg RÅ økologisk. Så man må sige at Tuborg har et stort udvalg af forskellige øl, og du kan købe dem alle lige her hos Poetzsch Padborg ved grænsen i Tyskland.

Tuborg øl kan forudbestilles her – helt uden pakkegebyr!

Vidste du at du kan forudbestille dine drikkevarer og derved også dine Tuborg øl her hos os? Og vi tager selvfølgelig intet pakkegebyr! Så kan du i ro og mag handle i butikken uden at skubbe rundt med en tung indkøbsvogn imens vi pakker dine drikkevarer og gør dem klar til dig. Efter betaling i butikken kan du nemt og bekvemt afhente dine drikkevarer ved vores lager.
Husk at du skal udfylde en eksporterklæring, når du køber de gode tilbud på Tuborg øl ved grænsen. Du kan enten udfylde eksporterklæringen i butikken eller finde den online her og printe den derhjemme.

Altid gode tilbud på Tuborg øl ved grænsen i Tyskland

Du kan spare masser af penge, når du køber Tuborg øl ved grænsen i Tyskland. Du kan finde alle vores gode tilbud i vores tilbudsavis, som du kan se her på vores hjemmeside. Vi har ofte tilbud på Tuborg øl, så hold øje med tilbudsavisen, hvis du som os også er vild med skønne tilbud på Tuborg øl.

Leder du efter andre tilbud på øl?

Vi har selvfølgelig ikke kun Tuborg øl i vores sortiment, men du kan også finde Royal Beer, Carlsberg og mange flere i vores store sortiment. Klik her for at se hele vores udvalg af øl, som kan forudbestilles her på siden.