Albani

Der er 6 varer.

Filtrer efter

Alkohol (vol.%)
Mængde
Produkttype
Pris
kr. kr.
Filter
Viser 1-6 af 6 element(er)

Her finder du altid gode tilbud på Albani og Odense øl

Hos os finder du altid et stort udvalg af Albani og Odense øl på tilbud. Her finder du alle de skønne varianter af Albani og Odense øl, og det er altid til gode grænsehandelspriser her i Tyskland.
Her finder du både de velkendte øl såsom Odense Pilsner og Odense Classic, men på Albani-bryggeriet laver de også den skønne Giraf Gold og den mørke og velsmagende 1859, som vi selvfølgelig også sælger hos os i butikken. Gå på opdagelse her på siden eller i vores skønne afdeling med drikkevarer – her kan du altid finde vores udvalg af Albani og Odense øl.

Historien om Albani øl

Vidste du at Albani har eksisteret siden 1859 hvor Theodor Schiøtz grundlagde bryggeriet i Odense på Fyn? Bryggeriet blev grundlagt centralt i byen og ligger der faktisk også den dag i dag. Vidste du også at selveste H.C. Andersen var vild med den fynske øl? H.C. Andersen skulle eftersigende have rost Albani øl til skyerne i et af hans mange breve, hvor han blandt andet opfordrede folk til at smage denne delikate øl. Fynboerne har altid elsket denne øl og i årenes løb er der af danskere i hele landet blevet drukket mange Albani øl, da vi er mange, der er vilde med denne skønne danske øl!
Albani er siden 1930’erne ekspanderet flere gange og har opkøbt og overtaget flere forskellige bryggerier. Albani er i dag en del af Royal Unibrew.

Forudbestil dine Albani og Odense øl – helt uden pakkegebyr!

Du kan nemt og bekvemt forudbestille dine drikkevarer hjemmefra – helt uden pakkegebyr! Så slipper du for den tunge indkøbsvogn i butikken og kan let handle alle de andre varer du også skal have med hjem. Find blot dine favoritter af Albani øl her foroven, tilføj dem til kurven og betal dine forudbestilte varer i butikken, inden du henter dem ved vores lager. Det kan næsten ikke være nemmere.

Albani øl på dåse eller flaske

Hos Poetzsch Padborg kan du altid finde de forskellige varianter af Albani øl på dåse. Vi sælger Albani øl i kasser med 24 dåser à 0,33 liter. Husk at der ikke er pant på disse dåser, og de skal derfor afleveres til genbrug efter brug.

Tilbud på Albani og Odense øl

Find altid gode tilbud på Albani og Odense øl i vores tilbudsaviser. Vi har ofte ekstra gode tilbud på lige netop Albani og Odense øl i vores tilbudsavis, den kan du se lige her. Husk at vi ofte har tilbud på 3 kasser Albani øl, og her kan du blande forskellige kasser af Albani øl, så du kan få kombineret lige dine favoritter eller de varianter, du skal bruge til din næste fest. Husk at du altid kan spare masser af penge på Albani øl, når du køber øl i Tyskland.

Var der andre øl end lige Albani eller Odense øl du var på jagt efter?

Vi har selvfølgelig mange andre slags øl end lige netop Albani øl i vores sortiment. Se hele vores sortiment af øl lige her.