Grimbergen

Der er 3 varer.

Filtrer efter

Alkohol (vol.%)
Mængde
Produkttype
Pris
kr. kr.
Filter
Viser 1-3 af 3 element(er)

Grimbergen øl – find altid gode tilbud på Grimbergen øl her hos os.

Vidste du at Grimbergen oprindeligt blev brygget af munke i den belgiske by Grimbergen tilbage i 1100-tallet? I dag brygges Grimbergen øl dog på forskellige bryggerier i Belgien, Polen, Frankrig og Italien. En af de specielle ting ved Grimbergen øl, er at den bliver brygget på Grimbergens helt egen gær, som blev udviklet i kælderen under klosteret i Grimbergen for 900 år siden. Derudover er en Grimbergen øl unik pga. den kvalitet og passion, der bliver lagt i hver eneste øl. Munkene på klosteret er i dag stadig aktive og er med til at udvikle nye spændende smage til Grimbergen øl. Hos os finder du et stort udvalg af de skønne Grimbergen øl – uanset om du er til den lyse Blonde eller den mere mørke Double Ambrée, så finder du dem ofte på tilbud hos os. Til juletid finder du også den skønne juleøl Grimbergen Brassin de Noël hos os i butikken og er på siden. Og husk at dine Grimbergen øl altid kan fås til skønne grænsehandelspriser i Tyskland.

Grimbergen øl på flaske – find de gode tilbud her!

Hos Poetzsch Padborg ved grænsen i Tyskland sælger udelukkende Grimbergen øl på flaske. Den velkendte brune flaske med sin flotte fugl Fønix på etiketten er let at spotte i butikken. At det netop er fugl Fønix der vises på etiketten, fortæller faktisk noget om Grimbergen øllens historie. Klosteret hvor Grimbergen oprindeligt blev brygget er nemlig brændt ned flere gange, og her har munkene på klosteret genopbygget klosteret hver gang – heraf referencen til fugl Fønix, der netop et en fugl, der genopstår fra branden. Bemærk at der findes 2 forskellige størrelser af Grimbergen øl her hos os. Vi har både flasker med Grimbergen øl på 0,33 liter og flasker på 0,75 liter, og sidstnævnte er perfekte til at nyde til en bid mad eller at dele med gode venner og familie.

Forudbestil dine Grimbergen øl lige her – helt uden pakkegebyr!

Hos os kan du forudbestille dine drikkevarer hjemmefra. Vi pakker dem for dig helt uden pakkegebyr. Så udvælg dig dine tilbud på Grimbergen øl her foroven, læg dem i kurven og så klarer vi resten for dig. Det eneste du skal gøre at betale for dine Grimbergen øl og andre forudbestilte varer i butikken her hos os, derefter kan du nemt hente dine varer ved vores lager.

Tilbud på Grimbergen øl – find dem i tilbudsavisen

Du kan altid se de aktuelle priser på vores Grimbergen øl her på siden. Men vi har selvfølgelig også ofte de skønne Grimbergen øl med i vores tilbudsavis, hvor du kan få Grimbergen øl til ekstra skarpe priser. Hold øje med vores tilbudsavis lige her, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev og så skriver vi altid til dig, når vi har en ny tilbudsavis på gaden.

Se vores store udvalg af øl

Vi har selvfølgelig mange andre mærker af øl end lige Grimbergen i vores sortiment. Så hvis du gerne vil se hele vores store udvalg af øl, så kan du set det lige her.