Harboe

Der er 8 varer.

Filtrer efter

Alkohol (vol.%)
Mængde
Produkttype
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1-8 af 8 element(er)

Harboe øl – find alle de gode tilbud lige her!

Bryggeriet Harboe blev grundlagt i 1883 i Skælskør og især lanceren af deres populære Bear Beer blev startskuddet for deres succes. Harboe brygger i dag deres øl samt energi- og læskedrikke i både Danmark og Tyskland. Tilsammen beskæftiger Harboe-bryggerierne ca. 600 medarbejdere og bryggerierne har en samlet kapacitet på 10 millioner hektoliter om året.
Harboe producerer flere forskellige slags øl, og du finder selvfølgelig alle de skønne varianter her hos os! Vi forhandler de skønne Harboe øl til gode billige priser her i Tyskland. Du finder altid gode tilbud på Harboe øl her hos Poetzsch Padborg!
Hvad siger du f.eks. til en skøn Harboe Bear Beer med en alkoholprocent på hele 7,7%? Det kan også være vi kan friste med gode tilbud på Harboe Viiking, som indeholder hele 12% alkohol – det er en øl, der er en ægte viking værdig! Vi har selvfølgelig også de klassiske Harboe Pilsner og Harboe Classic i vores sortiment, og trænger du til en forfriskende ingefærøl kan vi varmt anbefale Haribo Caribia Ginger Beer. Find al den skønne Harboe øl hos Poetzsch Padborg i Tyskland!

Harboe øl er billigere i Tyskland

I Tyskland kan du købe øl til billigere priser og derved spare penge! I Tyskland kan du nemlig undgå dåsepanten på dine Harboe øl, så længe du husker at udfylde og aflevere din eksporterklæring. Og husk at disse dåser skal til genbrug og ikke smides i naturen. Når du køber Harboe øl i Tyskland får du i din kasse 24 dåser à 0,33 liter, det er hele 7,92 liter øl! Så skulle du have nok Harboe øl til at dele med familie og venner, og hvem elsker ikke en god, kølig Harboe øl i gode venners selskab?

Harboe øl kan forudbestilles lige her – helt uden pakkegebyr!

Gør det nemt for dig selv og undgå at skubbe rundt på en tung indkøbsvogn i butikken ved at forudbestille dine Harboe øl lige her på siden. Vi pakker dine Harboe øl til dig helt uden pakkegebyr, og du kan nemt og bekvemt afhente dem på vores lager efter du har betalt for dine varer i butikken. Når du forudbestiller dine drikkevarer her på siden, kan du nemt og bekvemt købe alle de andre varer i butikken uden at skulle skubbe på en tung indkøbsvogn.

Tilbud på Harboe øl i Tyskland

Vi har altid gode tilbud i vores tilbudsavis, og vi har selvfølgelig også ofte tilbud på Harboe øl. Du kan selvfølgelig se de aktuelle priser på Harboe øl lige her, men hold øje med vores tilbudsavis for at se om vi har ekstra gode tilbud på Harboe øl. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev får du altid en mail, når vi har en ny tilbudsavis, og så kan du hurtigt se, når vi har gode tilbud på Harboe øl.

Vi har mange forskellige mærker af øl i vores sortiment

Vi har selvfølgelig mange andre mærker af øl end lige netop Harboe øl i vores sortiment. Du kan klikke her for at se hele sortimentet af øl.