>

Slots

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)

Slots øl – find alle de gode tilbud her hos Poetzsch Padborg!

Slots øl blev i 1924 brygget for første gang på Bryggeriet Slotsmøllen i Kolding. I 1986 blev bryggeriet overtaget af Albani og blev sidenhen nedlagt i 1999. I dag bliver Slots øl produceret af Royal Unibrew. Slots øl er en populær øl i grænselandet, der tiltaler mange mennesker. Du finder altid gode tilbud på Slots øl i Tyskland her hos Poetzsch Padborg. Du kan altid se de aktuelle priser på Slots øl her på siden. Der findes 3 varianter af Slots øl og du finder dem alle 3 her hos Poetzsch Padborg ved grænsen i Tyskland. Hos os finder du de velkendte Slots Classic og Slots Pilsner, men kender du også Slots Guld? Slots Guld er en mørkere øl, som indeholder 5,9% alkohol og er derved at betegne som en ægte guldøl.
Når du køber Slots øl ved grænsen i Tyskland, får du altid dine øl i kasser med 24 dåser à 0,33 liter. Vi har ofte tilbud på flere kasser, så du kan kombinere de varianter du bedst kan lide. Husk altid at udfylde en eksporterklæring, når du handler øl og dåser ved grænsen, da du derved undgår dåsepanten. Eksporterklæringen kan du udfylde i butikken eller finde den på vores hjemmeside online og udfylde og printe hjemmefra.

Slots øl er populært ved grænsen

Danskerne er glade for at købe deres øl i dåser ved grænsen i Tyskland. Er du også én af dem, der ofte køber Slots øl, når du er sydpå for at grænsehandle? Slots øl er en af de billigste øl, vi har i vores sortiment, men mon ikke det også er den gode smag, der har gjort den danske øl så populær? For os betyder det ikke så meget hvorfor du køber Slots øl, vi er bare glade for at se, når de gode tilbud på Slots øl kommer med bag i bilen.

Forudbestil dine gode tilbud på Slots øl her på siden – helt uden pakkegebyr!

Du kan hurtigt forudbestille dine Slots øl her hos os, og så pakker vi dem for dig helt uden at opkræve pakkegebyr. Derved kan du droppe du den tunge indkøbsvogn og handle i ro og fred imens vi gør dine drikkevarer klar til dig på vores lager. Dine Slots øl kan du afhente på vores lager, efter du har betalt dem i butikken.

Find gode tilbud på Slots øl i vores tilbudsavis

Leder du også efter gode tilbud på Slots øl ved grænsen i Tyskland? Vi har ofte Slots øl med i vores tilbudsavis, så hold øje med den her på vores hjemmeside og se de gode tilbud. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så er du sikker på altid at få besked, når der er nye gode tilbud fra grænsen.

Find alle de andre varianter af skønne øl, som du kan forudbestille lige her

Hvis du er på udkig efter andre øl end lige netop Slots øl, så kan du se hele vores udvalg af øl, som du kan forudbestille lige her.