Heineken

Der er 5 varer.

Filtrer efter

Alkohol (vol.%)
Mængde
Produkttype
Pris
kr. kr.
Filter
Viser 1-5 af 5 element(er)

Heineken øl på tilbud i Tyskland – find det hele her!

I 1873 bryggede Gerard Adraan Heineken den første Heineken i Amsterdam, Holland. Og lige siden har denne skønne øl været elsket og nydt af millioner af mennesker verden over. Det er en premium øl, der har en frisk smag, der tiltaler mange. Heineken bryggeriet har en årlig produktion af øl på hele 121,8 millioner hektoliter, hvilket gør dem til verdens tredjestørste bryggeri.
Hos os finder du altid gode tilbud på Heineken øl, uanset om du vil have den på fad, dåse eller flaske. Vi har selvfølgelig også en alkoholfri udgave af Heineken. Når du køber dine Heineken øl ved grænsen i Tyskland kan du ofte spare penge – hold øje med de gode priser her på siden eller kom forbi butikken og se alle vores gode tilbud på bl.a. Heineken øl.

Heineken øl på fad, dåse eller flaske?

Med vores Heineken øl på fad får du hele 5 liter af den skønne Heineken øl. Heineken øl på fad har også den klassiske grønne farve som Heineken er så kendt for, og den er perfekt at dele med familie og venner til en god fest. Vi har ofte Heineken på fad på tilbud om sommeren, hvor det er oplagt at købe øl på fad. Derudover kan du hos os også købe Heineken øl på dåse og på flaske – begge slags indeholder 0,33 liter. Vi har ofte tilbud på Heineken øl, hvor du også kan købe en alkoholfri udgave af Heineken øl.
Når du køber en kasse med Heineken øl, får du hele 24 flasker eller dåser hvilket svarer til 7,92 liter – så skulle der være nok til at dele.

Forudbestil dine Heineken øl på tilbud – helt uden pakkegebyr!

Du kan nemt og bekvemt forudbestille dine drikkevarer her på vores hjemmeside – og det gælder selvfølgelig også de populære Heineken øl! Find blot dine favoritter her på siden, bestil dem og så kan de let afhentes ved vores lager her i Tyskland, når du har betalt varerne i butikken – nemmere kan det næsten ikke være.

Husk din eksporterklæring, når du køber øl ved grænsen i Tyskland

Det er ofte billigere at købe øl i Tyskland, og her kan du også undgå dåsepanten, når du udfylder en eksporterklæring og afleverer den ved kassen.

Find tilbud på Heineken øl i vores tilbudsavis

Du kan altid finde gode priser på Heineken øl her i Tyskland her hos os, og vi har ofte tilbud på Heineken øl i vores tilbudsavis. Se tilbudsavisen lige her. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev her, så får du altid en mail, når vi har nye tilbud.

Var du på jagt efter andre tilbud på øl end lige netop Heineken?

Vi har selvfølgelig også mange andre øl end lige Heineken øl i vores sortiment. Du kan klikke her for at se hele vores sortiment af øl, som du kan forudbestille her på siden. Husk at du altid kan forudbestille dine drikkevarer her på siden – se her i hvilke kategorier vi tilbyder forudbestilling.