Rosévin

Der er 118 varer.

Filtrer efter

Alkohol (vol.%)
Mængde
Produkttype
Pris
kr. kr.
Land
Filter
Viser 1-80 af 118 element(er)

Masser af skønne tilbud på rosévin– se dem lige her hos Poetzsch Padborg

Er der noget bedre end et køligt og forfriskende glas rosé på terrassen på en lun sommeraften? Hos os finder du altid masser af gode rosévin på tilbud, så du kan finde lige netop den rosé, som du elsker. Skal du nyde en god billig rosévin på terrassen? Eller drikker du den gerne iskold som velkomstdrink og hygge sammen med vennerne? Uanset hvordan du foretrækker din rosé, så finder du altid masser af gode tilbud på rosévin hos os.

Hvordan bliver rosé fremstillet?

Denne lette lyserøde vin bliver lavet på røde druer, hvor skallerne på druerne bliver fjernet få timer efter at gæringen er begyndt. Derved afgives der ganske lidt garvesyre og rosévinen får sin karakteristiske lyserøde farve. Du kan få rosévin fra flere forskellige lande og regioner, hvilket alt er med til at give rosévinen sin unikke smag. Ønsker du en økologisk eller alkoholfri rosévin, så kan du også få det. Vi har flere forskellige varianter og smage i vores sortiment, så du kan altid finde et godt tilbud på en lækker rosévin her hos os.
Du kan her på siden se vores store udvalg af rosévin, så lad dig inspirere her eller kom forbi butikken og se alt det vi har.

Billig rosévin på flaske eller som bag in box

Vi har både god, billig rosévin på flasker og som bag in box, så du altid kan få lige præcis dét du mangler. Vi har mange forskellige varianter, så du kan finde lige præcis det tilbud på lækker rosévin, der passer til dig. Måske er du mest til en god, billig rosévin? Vi har også mere eksklusive rosévine, til dig der foretrækker det. Vi har også rosévin med bobler, som kan bruges til en lækker velkomstdrink eller bowle. Uanset hvilken rosévin du går efter, så kan du finde lige præcis de tilbud du leder efter her hos Poetzsch Padborg.
Hvis du er vild med gode tilbud på rosévin, så hold øje med vores tilbudsavis, så du altid kan få dine favoritter af rosévin til de bedste priser.

Nyd en god rosévin på mange måder

Du kan nyde din rosévin på mange måder. Der er ikke meget der slår et køligt glas rosévin på terrassen på en lun sommeraften, men rosévin kan også anvendes om velkomstdrink, til hygge med veninderne eller som lutter selvforkælelse. Du bestemmer heldigvis helt selv, hvordan du vil bruge din rosévin, og vælger du at købe din rosévin i en bag in box er du sikker på at der altid er nok til alle.

Forudbestil dine tilbud på rosévin

Du kan altid forudbestille billig rosévin hos os. Læg blot dine ønskede varer i kurven, vælg et afhentningstidspunkt, og så har vi pakket dine rosévine til dig, så det hele står klar til afhentning, når du kommer. På den måde får du altid fyldt bilen med god, billig rosévin, uden at skulle skubbe en tung indkøbsvogn rundt i butikken. Vi sørger selvfølgelig for det hele uden at du skal betale pakkegebyr.