Akvavit / Snaps

Der er 24 varer.

Filtrer efter

Alkohol (vol.%)
Mængde
Produkttype
Pris
kr. kr.
Filter
Viser 1-24 af 24 element(er)

Find altid gode tilbud på snaps hos Poetzsch Padborg

Vi har altid et stort udvalg af snaps og akvavit i vores spiritusafdeling i butikken. Du finder både de klassiske smagsvarianter, samt lidt mere specielle smagsvarianter til feinschmeckerne. Du kan også mikse din helt egen snaps ved at købe en neutral akvavit, som du selv kan tilsætte den smag, som du ønsker. Du finder altid et godt tilbud på snaps hos os og da vi har mange forskellige varianter af akvavit på tilbud, så finder du sikkert én der passer til lige netop dine smagsløg.

Hvad er snaps eller akvavit?

Snaps er en type af brændevin fra Nordeuropa og i danske sammenhænge er der ingen forskel på snaps og akvavit. Snaps eller akvavit er en krydret brændevin, som er destilleret fra gæret mæsk fra korn eller kartofler. Snaps har eksisteret i mange år, og snapsen blev især hjemmebrændt før i tiden. Produktionen af snaps var på sit højeste tilbage i år 1800, hvor der fandtes hele 2.500 lovlige brænderier og dertil utallige ulovlige, som derved ikke betalte den skat, der skulle betales for at fremstille spiritus. At hjemmebrænde spiritus er i dag ulovligt, men mange ynder i dag at lave deres egne kryddersnapse til højtider eller blot som en hobby. Du kan hos os også finde gode neutrale snapse, som er perfekte til at lave din egen kryddersnaps.

Find det helt store udvalg af snaps og akvavit ved grænsen hos Poetzsch Padborg

Vi har altid et stort udvalg af snaps og akvavit hos Poetzsch Padborg i Tyskland. Hvad siger du til en lækker klassisk Taffel Akvavit fra Aalborg? Eller hvad med en dild akvavit eller en porse snaps måske? Du finder også en skøn snaps fra Brøndums, forskellige slags Linie Aquavit fra Lysholm og selvfølgelig også den velkendte O.P. Anderson akvavit i både 0,7 og 1 liter. Derudover har vi flere andre billige snapse på tilbud her hos, så lad dig inspirere her på siden eller kom ind i butikken og se det store udvalg.
Hold øje med vores tilbudsavis for at finde snaps og akvavit på tilbud.

Drik en god snaps til en lækker frokost

Er du også vild med snaps til jule- eller påskefrokosten? Det er altid lækkert med en god akvavit, så du kan byde gæsterne på en lille én. Husk at en snaps har et højt alkoholniveau, derfor skal den faktisk kun nippes til, så alkoholen ikke overdøver smagen. Du kan nyde din snaps iskold eller ved stuetemperatur, det bestemmer du heldigvis helt selv.
Vi har ofte snaps på tilbud lige omkring højtiderne, men du finder gode snaps på tilbud året rundt her på siden.

Forudbestil dit tilbud på snaps og akvavit lige her

Vidste du at du kan forudbestille dine drikkevarer hos os? Det gælder også de tilbud på snaps og akvavit du finder her på siden. Læg nemt og bekvemt dine tilbud i din kurv, vælg et afhentningstidspunkt og kom ind i butikken, hvor vi har pakket dine varer helt uden pakkegebyr. Så kan du gå rundt og kigge på andre varer, der skal med hjem, uden at skulle skubbe rundt på en tung indkøbsvogn.