Akvavit / Snaps

Der er 27 varer.

Viser 1-27 af 27 element(er)

Aktive filtre

Find altid gode tilbud på snaps hos Poetzsch Padborg

Vi har altid et stort udvalg af snaps og akvavit i vores spiritusafdeling. Du finder både de klassiske smagsvarianter, samt lidt mere specielle smagsvarianter til feinschmeckerne. Du kan også mikse din helt egen snaps ved at købe en neutral akvavit, som du selv kan tilsætte den smag du ønsker. Du finder altid et godt tilbud på snaps hos os og da vi har mange forskellige varianter af akvavit på tilbud, så finder du sikkert én der passer til lige netop dine smagsløg.

Drik en god snaps til en lækker frokost

Er du også vild med snaps til jule- eller påskefrokosten? Det er altid lækkert med en god akvavit, så du kan byde gæsterne på en lille én. Husk at en snaps har et højt alkoholniveau, derfor skal den faktisk kun nippes til, så alkoholen ikke overdøver smagen. Du kan nyde din snaps iskold eller ved stuetemperatur, det bestemmer du heldigvis helt selv. Vi har ofte snaps på tilbud lige omkring højtiderne, men du finder gode snaps på tilbud året rundt her på siden.

Forudbestil dit tilbud på snaps og akvavit lige her

Vidste du at du kan forudbestille dine drikkevarer hos os? Det gælder også de tilbud på snaps og akvavit du finder her på siden. Læg nemt og bekvemt dine tilbud i din kurv, vælg et afhentningstidspunkt og kom ind i butikken, hvor vi har pakket dine varer helt uden pakkegebyr. Så kan du gå rundt og kigge på andre varer, der skal med hjem, uden at skulle skubbe rundt på en tung indkøbsvogn.