SLIK

Der er 116 varer.

Viser 1-116 af 116 element(er)

Aktive filtre

Billig slik og chokolade – køb billigt ind hos Poetzsch Padborg!

Hos Poetzsch Padborg i Tyskland finder du altid et stort udvalg af slik og chokolade. Vi har flere hylder fyldt med alle de kendte mærker, og vi tilbyder også et bredt udvalg af bland-selv-slik.

Find alle de kendte mærker af slik og chokolade hos Poetzsch Padborg

Hos Poetzsch Padborg finder du et stort udvalg af kendte mærker af slik og chokolade. Foretrækker du lækre slikblandinger fra Haribo, blød vingummi eller lakridspoter fra Katjes? Eller måske lækker chokolade fra Marabou eller Milka? Vi har også Toms, Carletti, Suntjens, Kinder, Ferrero, Anthon Berg, Malaco, Nordthy, M&Ms, Red Band og meget mere.

Vingummi – noget for enhver smag

Vi tilbyder vingummi i dåser, poser og spande. Uanset om du er til Haribo, Suntjens, Malaco, Katjes, Red Band eller noget helt andet, finder du det her. Elsker du de grønne pærevingummier, de gule bananvingummier eller de røde hindbærvingummier i Matador Mix? Vi har også I Like Mix fra Haribo, fyldt med danskernes yndlingsslik. Vores sortiment omfatter både sure og søde vingummier, samt kasser med Toms stænger, Haribo Pasta Basta og meget mere.

Kæmpe udvalg af lakrids – vi elsker det!

Er du også vild med lakrids? Vi har et stort udvalg af billig lakrids i poser, kasser, dåser og spande. Om du foretrækker stærk lakrids som Fazers tyrkiske peber, blød lakrids som lakridspoterne fra Katjes eller skolekridt fra Rexim, så har vi det. Vores udvalg inkluderer populære mærker som Panda, Rexim, Malaco, Suntjens og Haribo.

Skøn chokolade – altid gode tilbud hos Poetzsch Padborg

Vi tilbyder mange slags chokolader, fra plader som Ritter Sport, Toms, Marabou og Milka, til lækre chokoladeæsker fra Anthon Berg. Vi har også Toms skildpadder, P-tærter fra Carletti og chokolade fra Kinder, Ferrero og Storck. Uanset om du er til Snickers, Twix, Mars, Knoppers, Holly, Lion eller de populære blandinger i Miniatures Mix og Celebrations, finder du det hos os..

Tyggegummi og pastiller

Trænger du til at friske smagen i munden? Vi har et lækkert udvalg af Ga-Jol, Läkerol og tyggegummi fra Stimorol – altid til gode priser..

Sjovt slik til børn og barnlige sjæle

Til børn og barnlige sjæle har vi et stort udvalg af sjovt og underholdende slik. Fra slikpizzaer til vingummi-sushi, du finder altid noget sjovt og anderledes hos Poetzsch Padborg.

Sukkerfrit slik

For dem der ønsker at skære ned på kalorierne, har vi et udvalg af sukkerfrit slik tæt ved vores glutenfri varer.

Bland selv-slik til alle

Elsker du bland-selv-slik? Hos os finder du over 150 varianter fra Candy King. Husk at blande lidt til hele familien – det er så billigt, at alle kan få deres egen pose.

Du kan altid finde gode tilbud på slik i vores tilbudsavis – se dem alle her!