Hvidvin

Der er 184 varer.

Viser 1-80 af 184 element(er)

Aktive filtre

Hvidvin – find alle de gode tilbud på hvidvin lige her

Er du på jagt efter billig hvidvin og tilbud på gode hvidvin? Så finder du dem alle lige her hos Poetzsch Padborg. Vi har et stort udvalg af lækre vine, og du kan altid finde et godt tilbud på en virkelig god hvidvin, som falder lige i din smag. Vi har mange forskellige druesorter af hvidvine, så uanset om du er til tørre eller søde hvidvine, så du kan altid finde et godt tilbud på lige netop det, du søger her hos os. Vi elsker et skønt, køligt glas hvidvin på terrassen om sommeren, når der skal hygges med familie eller venner. Hvidvin er også skønt i madlavningen eller når du bare vil forkæle dig selv. Hos Poetzsch Padborg finder du altid masser af gode tilbud på hvidvin til lige netop din smag.

Billig hvidvin – på flaske eller i bag in box?

Vi har både hvidvin på flaske eller som bag in box, så uanset hvad du foretrækker, kan du finde gode tilbud hos Poetzsch Padborg. En flaske er mere elegant at drikke af, men hvidvin i bag in box er nemmere, hvis I er mange, der skal nyde et glas hvidvin, eller hvis du bare gerne vil kunne gå nemt til og fra uden at skulle bøvle med låg eller prop.

Forudbestil dine tilbud på hvidvin

Vidste du at du kan forudbestille dine drikkevarer hjemmefra på poetzsch-padborg.dk? Det gælder selvfølgelig også alle vores tilbud på hvidvin. Så kan du shoppe i vores butik uden at skulle skubbe en tung indkøbsvogn, og så står din hvidvin og andre drikkevarer klar til afhentning ude på vores lager. Vi tager selvfølgelig ikke noget pakkegebyr, så det kan da næsten ikke være nemmere.