Hvidvin

Der er 224 varer.

Filtrer efter

Alkohol (vol.%)
Mængde
Produkttype
Pris
kr. kr.
Land
Filter
Viser 1-80 af 224 element(er)

Hvidvin – find alle de gode tilbud på hvidvin lige her

Er du på jagt efter billig hvidvin og tilbud på gode hvidvin? Så finder du dem alle lige her hos Poetzsch Padborg. Vi har et stort udvalg af lækre vine, og du kan altid finde et godt tilbud på en virkelig god hvidvin, som falder lige i din smag. Vi har mange forskellige druesorter af hvidvine, så uanset om du er til Rieslingtørre eller søde hvidvine, så du kan altid finde et godt tilbud på lige netop det, du søger her hos os. Vi elsker et skønt, køligt glas hvidvin på terrassen om sommeren, når der skal hygges med familie eller venner. Hvidvin er også skønt i madlavningen eller når du bare vil forkæle dig selv. Hos Poetzsch Padborg finder du altid masser af gode tilbud på hvidvin til lige netop din smag.

Hvidvin - Den skønne lyse vin

Hvidvin fremstilles af gule, grønne eller blå druer, hvor skallen bliver fjernet inden gæringen starter. Hvidvin bliver produceret i flere lande, hvor der dyrkes vindruer, og du kan derfor også her på siden finde tilbud på hvidvine fra mange forskellige lande såsom Frankrig, Italien, Tyskland og mange flere. Hvidvin fremstår lyst i glasset i enten en gul eller grøn farve alt efter hvilken drue, der er brugt og hvilken region og land hvidvinen stammer fra. Hos os kan du selvfølgelig også finde gode tilbud på økologisk hvidvin, og er du på jagt efter en god alkoholfri hvidvin, så finder du den også her. Se bare vores store sortiment af god, billig hvidvin her på siden, eller gå på opdagelse i butikken og se vores store udvalg dér. Hvidvin fås i flere smagsvarianter og tørhedsgrader, men uanset om du er til den tørre hvidvin, til en mere sødlig eller den mousserende udgave, så finder du de gode tilbud på hvidvin her hos Poetzsch Padborg.

Billig hvidvin – på flaske eller i bag in box?

Vi har både hvidvin på flaske eller som bag in box, så uanset hvad du foretrækker, kan du finde gode tilbud hos Poetzsch Padborg. En flaske er mere elegant at drikke af, men hvidvin i bag in box er nemmere, hvis I er mange, der skal nyde et glas hvidvin, eller hvis du bare gerne vil kunne gå nemt til og fra uden at skulle bøvle med låg eller prop. Hvidvin kan anvendes til mange forskellige formål. Den er eminent at bruge afkølet til en god forret, på terrassen efter en lun sommerdag og mange bruger den endda også i madlavningen, hvor hvidvinen kan give et helt særligt præg på din næste ret. Servér da også vinen til maden, så du opnår en god sammenhæng.

Forudbestil dine tilbud på hvidvin

Vidste du at du kan forudbestille dine drikkevarer hjemmefra på poetzsch-padborg.dk? Det gælder selvfølgelig også alle vores tilbud på hvidvin. Bestil, så din hvidvin og andre drikkevarer står klar til afhentning ude på vores lager. Vi tager selvfølgelig ikke noget pakkegebyr, så det kan da næsten ikke være nemmere.