Rødvin

Der er 350 varer.

Viser 1-80 af 350 element(er)

Aktive filtre

Find altid lækre tilbud på rødvin hos Poetzsch Padborg

Vi har et stort sortiment af god og billig rødvin, og hos os finder du altid masser af tilbud på rødvin. Vi har mange forskellige varianter, og du finder både rødvin fra Italien, Spanien, Californien, Frankrig og mange andre steder hos os. Vi har grænsens største udvalg af god og billig rødvin, og hvis du også elsker du et godt glas rødvin til maden, så find din yndlingsdrue hos os – du finder altid gode tilbud og sparer penge på god rødvin lige her.

Billig rødvin – på flaske eller i box

Hos os finder du billig rødvin på flaske eller som bag in box på enten 3 eller 5 liter. Du finder altid gode tilbud på rødvin i vores tilbudsavis, og du kan altid se aktuelle priser her på siden. Vi har et kæmpe sortiment af vine og især god og billig rødvin. Vi har mange forskellige varianter, så der er noget for enhver smagssans. Du finder også lækre økologiske rødvine i vores sortiment, se det hele her. Husk at vi ofte har gode rødvin på tilbud, hvor du sparer endnu flere penge ved at købe 3 eller 6 flasker, hold øje med tilbudsavisen eller se mere her på siden for at få fingrene i vores skønne rødvin.

Forudbestil dine drikkevarer

Husk at du kan forudbestille dine rødvine. Så slipper du for at skubbe en tung indkøbsvogn rundt i butikken, men kan i ro og mag finde en den bedste rødvin her på siden, som du kan bestille til afhentning hos os i butikken – selvfølgelig uden pakkegebyr.