CIDER

Der er 25 varer.

Filtrer efter

Alkohol (vol.%)
Mængde
Produkttype
Pris
kr. kr.
Filter
Viser 1-25 af 25 element(er)

Cider – find alle de gode tilbud lige her

Her finder du altid gode tilbud på cider! I vores sortiment har vi alle de populære mærker som Rekorderlig, MOKAÏ, SHAKERSomersby og mange flere. Cider er en skøn drik, som kan bruges både til hverdag og til fest. Det er en fantastisk drik at have stående på køl, enten til at forkæle dig selv, til aftensmaden eller måske til et festligt arrangement. Du kan bruge cider til mange forskellige fester, og det er altid skønt med en god, kølig cider til sommerens mange fester eller hyggeaftener. Cider er også et godt supplement til en skøn studenterfest og er sikkert et populært valg blandt de unge mennesker.

Cider med mange smage

Cider består af en most, som ofte bliver lavet på pærer eller æbler, men andre frugter kan også bruges. Alkoholprocenten i en cider typisk mellem 2% og 8% og derfor drikkes cider gerne til fester som alternativ til øl. I vores store sortiment kan du finde mange forskellige smagsvarianter af cider. Der er både hyldeblomst, jordbær, blåbær, ananas, rabarber og mange andre. Det er bare at gå på opdagelse efter de gode tilbud på cider her på siden. Hvis du er på jagt efter de gode tilbud på cider her ved grænsen, så kan du holde øje her på siden eller se tilbuddene i vores tilbudsavis. Du er også mere end velkomme til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så du aldrig går glip af de gode tilbud.

Kølig og læskende cider

En lækker cider er skøn at drikke til en skøn sommerfest, men kan selvfølgelig nydes hele året rundt. Vores MOKAÏ på flaske bliver også gerne brugt til nytår i stedet for champagne. Den mest populære cider blandt de unge i Danmark må siges at være MOKAÏ. MOKAÏ har med sin smag og markedsføring formået at tage de unge i Danmark med storm, men også Rekorderlig, Somersby og Tempt er populære valg blandt cider. Hos os har vi selvfølgelig alle de populære varianter af billig cider, men husk at du også kan finde mange andre varianter af cider her hos os. Hvad siger du f.eks. til en Hartwall Cool Grape? Eller måske en skøn Shaker?

Cider på tilbud – find det hele her

Hos Poetzsch Padborg i Tyskland kan du altid finde gode tilbud på billig cider. Hold øje med vores tilbudsavis efter de gode tilbud, eller følg med her på siden, hvor du altid kan se vores normale priser. Husk at du kan undgå dåsepanten, når du køber din cider hos os, bare du husker at udfylde din eksporterklæring og tage den med op til kassen.

Forudbestil din cider

Har du fundet en masse gode tilbud på cider på vores hjemmeside? Så kan du faktisk forudbestille dine drikkevarer online og derefter afhente dem hos os på et valgfrit tidspunkt. Vi pakker dine varer og din cider uden at opkræve pakkegebyr, så du nemt og hurtigt kan hente al den lækre cider og de andre gode tilbud på drikkevarer, som du har lagt i kurven – så bliver det næsten ikke nemmere.