CIDER

Der er 32 varer.

Viser 1-32 af 32 element(er)

Aktive filtre

Cider – find alle de gode tilbud lige her

Her finder du altid gode tilbud på cider! I vores sortiment har vi alle de populære mærker som Rekorderlig, Mokaï, Tempt, Somersby og mange flere. Cider er en skøn drik, som kan bruges både til hverdag og til fest. Det er en fantastisk drik at have stående på køl, enten til at forkæle dig selv, til aftensmaden eller måske til et festligt arrangement. Du kan bruge cider til mange forskellige fester, og det er altid skønt med en god, kølig cider til sommerens mange fester eller hyggeaftener. Cider er også et godt supplement til en skøn studenterfest og er sikkert et populært valg blandt de unge mennesker.

Cider på tilbud – find det hele her

Hos Poetzsch Padborg i Tyskland kan du altid finde gode tilbud på billig cider. Hold øje med vores tilbudsavis efter de gode tilbud, eller følg med her på siden, hvor du altid kan se vores normale priser. Husk at du kan undgå dåsepanten, når du køber din cider hos os, bare du husker at udfylde din eksporterklæring og tage den med op til kassen.

Forudbestil din cider

Har du fundet en masse gode tilbud på cider på vores hjemmeside? Så kan du faktisk forudbestille dine drikkevarer online og derefter afhente dem hos os på et valgfrit tidspunkt. Vi pakker dine varer og din cider uden at opkræve pakkegebyr, så du nemt og hurtigt kan hente al den lækre cider og de andre gode tilbud på drikkevarer, som du har lagt i kurven – så bliver det næsten ikke nemmere.