Coca-Cola

Der er 6 varer.

Filtrer efter

Alkohol (vol.%)
Mængde
Produkttype
Pris
kr. kr.
Filter
Viser 1-6 af 6 element(er)

Tilbud på Coca-Cola sodavand – find det lige her

I 1886 blev Coca-Cola opfundet af apotekeren Dr. John Stith Pemberton. Denne John Pemberton ledte faktisk efter en kur mod hovedpine, men han fik i stedet for udviklet en sirup som i kombination med kulsyre og vand bliver til Coca-Cola. At du den dag i dag faktisk godt kan drikke Coca-Cola mod hovedpine må jo betyde at hans mission lykkedes. I 1934 blev Coca-Cola produceret for første gang i Danmark, men produktionen af Coca-Cola blev stoppet igen under 2. verdenskrig pga. rationering og restriktioner på handelen. I 1959 kom Coca-Cola til Danmark igen og er siden vokset gevaldigt i popularitet.
Spar penge når du køber Coca-Cola sodavand og køb dine tilbud på sodavand ved grænsen i Tyskland! Coca-Cola fås i dag i mange forskellige varianter og kan både drikkes på dåse og flaske. Du finder altid gode tilbud på Coca-Cola her hos os i Tyskland ved grænsen, og her kan du købe Coca-Cola sodavand til billige grænsehandelspriser. Uanset om du er til den originale, Zero, Light eller en anden variant, så finder du Coca-Cola sodavand til gode tilbudspriser her hos os.

Coca-Cola på tilbud – skal du købe den på dåse eller flaske?

Vi har selvfølgelig alle de skønne varianter af Coca-Cola i vores sortiment. Der er selvfølgelig den klassiske og orignale smag, men har du også prøvet varianten Coca-Cola Vanilla, hvor der er tilsat smag af vanilje? Der er også Coca-Cola Cherry, hvor du får den originale smag af Coca-Cola med kirsebær. Coca-Cola har 2 sukkerfri produkter i deres sortiment. Coca-Cola Light har sin helt egen smag og her undgår du sukker, da den er sødet med kunstige sødemidler. Derudover er der Coca-Cola Zero som er som Coca-Cola Original men helt uden sukker eller kalorier. Alle disse varianter kan du få på dåse her hos Poetzsch Padborg i Tyskland.
Køber du derimod din Coca-Cola på flaske kan du her få varianterne Original og Zero, og flaskerne indeholder 1,5 liter sodavand.

Coca-Cola kan forudbestilles uden pakkegebyr

Vidste du at du kan forudbestille dine tilbud på sodavand og Coca-Cola her på siden? Vælg din favorit her foroven og tilføj kasserne til kurven. Så pakker vi dine sodavand for dig helt uden pakkegebyr, imens du kan handle i ro og mag i butikken. Efter endt betaling i butikken kan du afhente dine Coca-Cola og andre drikkevarer på vores lager.

Gode tilbud på Coca-Cola i tilbudsavisen

Du finder ofte gode tilbud på Coca-Cola i vores tilbudsavis – hold øje med den lige her på vores hjemmeside. Coca-Cola er altid på tilbud sammen med andre mærker af sodavand som f.eks. Fanta og Carlsberg Sport. Så kan du kombinere de varianter af sodavand, som du foretrækker. Husk at du altid sparer penge ved at købe dine sodavand på tilbud i Tyskland, da du her helt undgår dåsepanten, når du udfylder en eksporterklæring.

Vil du se hele vores sortiment af sodavand?

Vi har mange andre sodavand i vores sortiment end lige Coca-Cola her ved grænsen i Tyskland. Klik her for at se hele sortimentet af sodavand.