Schweppes

Der er 3 varer.

Viser 1-3 af 3 element(er)

Schweppes på tilbud i Tyskland - find de bedste tilbud lige her!

Helt tilbage i 1783 blev sodavandsmærket Schweppes grundlagt i Genève, Schweiz. Schweppes har altså produceret sodavand i mere end 235 år, og du er med Schweppes derfor sikret en enestående smagsoplevelse. Schweppes er kendt for sine skønne og forfriskende tonics, bitter lemon og ginger ale. Du kan selvfølgelig nyde dine Schweppes som de er – gerne afkølet, men Schweppes er også utroligt populære at bruge sammen med drinks. Vi kan varmt anbefale Schweppes til en lækker gin og tonic.
Er du på jagt efter de gode tilbud på Schweppes i Tyskland, så finder du dem her hos Poetzch Padborg ved grænsen i Tyskland. Du sparer ofte penge ved at købe dine sodavand i Tyskland frem for at købe dem i Danmark, da du i Tyskland kan undgå dåsepanten. Det gør du ved at udfylde en eksporterklæring og aflevere den ved kassen sammen med dit køb af Schweppes sodavand.

Hvordan bruger jeg bedst mine Schweppes i drinks?

Schweppes har i mere end 235 år fremstillet verdens fineste mixere til dine drinks og cocktails. Du kan f.eks. bruge dine skønne Schweppes Indian Tonic til at lave en lækker Gin & Tonic. Her skal du blot bruge 50 ml gin, 1 limebåd, 200 ml Schweppes Indian Tonic og isterninger. Fyld dit glas med isterninger og hæld din yndlingsgin over isen. Pres limesaft i drinken og læg båden i glasset. Tilsæt til sidst Schweppes Indian Tonic og nyd denne fantastiske drink. Men du kan selvfølgelig også lave mange andre lækre drinks med dine Schweppes. Hvad siger du f.eks. til en forfriskende Tonic Sunrise? Eller en skøn Bitter Lemon Gin & Vodka? Mulighederne er mange med Schweppes.
Husk at du her hos Poetzsch Padborg i Tyskland både kan købe dine Schweppes til gode tilbudspriser og du kan købe de fleste ingredienser til dine drinks her hos os.

Forudbestil dine gode tilbud på Schweppes lige her

Gør det nemt for dig selv og forudbestil dine drikkevarer og dine tilbud på Schweppes lige her på siden. Vi pakker varerne for dig uden pakkegebyr, og du kan nemt og bekvemt afhente dine drikkevarer og dine Schweppes på vores lager, efter at du har betalt for dine varer i butikken. Bemærk at vi ofte har tilbud på flere kasser Schweppes, hvor du f.eks. kan købe 2 eller 3 kasser af dine favoritter af Schweppes til en yderst god pris.

Find de gode tilbud Schweppes i vores tilbudsavis

Du kan ofte finde gode tilbud på Schweppes i vores tilbudsavis, så hold øje med den lige her på vores hjemmeside. Hvis du aldrig vil gå glip af de gode tilbud, kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så får du de gode tilbud direkte i din indbakke og kan holde øje med hvornår vi har Schweppes på tilbud.

Se hele vores store udvalg af sodavand lige her

Var du på udkig efter andre slags sodavand end lige netop Schweppes? Du kan naturligvis klikke dig videre lige her og se hele vores sortiment af sodavand.