>

Faxe Kondi

Der er 6 varer.

Filtrer efter

Filter
Viser 1-6 af 6 element(er)

Faxe Kondi på tilbud – find den her ved grænsen i Tyskland!

Faxe Kondi blev introduceret i 1971 og var et samarbejde mellem sportsmanden Knud Lundberg og Faxe Bryggeri. Målet var at skabe en læskedrik med en unik smag af druesukker og lemon/lime, og det må man sige er lykkedes! I første omgang blev Faxe Kondi lanceret under navnet Koral Kondi, men skiftede så senere navn til det vi kender i dag. Faxe Kondi er i dag en elsket sodavand, som er eftertragtet af mange. Vi sælger selvfølgelig også Faxe Kondi i vores butik i Tyskland, og du finder både Faxe Kondi på flaske og dåse her hos os. Så leder du efter de bedste tilbud på Faxe Kondi, så finder du dem lige her hos os.

Faxe Kondi på dåse eller på flaske – find de gode tilbud her

I vores sortiment finder du både Faxe Kondi på dåse og på flaske. Uanset hvad du vælger, får du 7,92 liter Faxe Kondi fordelt på 24 dåser eller flasker. Du kan vælge den originale Faxe Kondi med druesukker, eller du kan gå efter Faxe Kondi 0 kalorier, som har samme gode smag som Faxe Kondi, men som ikke indeholder sukker og derved er uden kalorier. Begge smagsvarianter af Faxe Kondi findes på enten flaske eller dåse. Faxe Kondi lancerer også gerne en sommerversion af deres populære sodavand, og i 2021 kunne du derved nyde en skøn Faxe Kondi med smag af vandmelon.
Husk, at når du køber sodavand på dåse i Tyskland, skal du udfylde og aflevere en eksporterklæring. Du kan udfylde din eksporterklæring hos os i butikken eller du kan udfylde og printe din eksporterklæring hjemmefra.

Læg Faxe Kondi i den digitale indkøbskurv og spar på kondien i butikken!

Drop den tunge indkøbsvogn og forudbestil dine Faxe Kondi og andre drikkevarer her på siden hos os. Du kan altså i ro og mag udvælge dig alle de gode tilbud på Faxe Kondi og andre drikkevarer derhjemme, og så pakker vi dine varer for dig – selvfølgelig uden at opkræve pakkegebyr. Det kan næsten ikke være nemmere at få fingrene i de gode tilbud på Faxe Kondi sodavand!

Hvor finder vi de bedste tilbud på Faxe Kondi?

Det gør du selvfølgelig her hos Poetzsch Padborg i Tyskland! Hold øje med vores tilbudsavis og se hvornår vi har tilbud på lige netop Faxe Kondi. Du er også velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så går du aldrig glip af de gode tilbud.
Når du køber sodavand på tilbud i Tyskland, kan du spare penge. Vi har ofte Faxe Kondi på tilbud sammen med Nikoline sodavand, hvor du kan købe 3 hele kasser til en god og billig pris. Du kan derved købe lige præcis de varianter af sodavand, som du ønsker, og kan få den sammensætning af sodavand, der passer dig bedst.

Ledte du efter andre sodavand end lige Faxe Kondi?

Se hele vores sortiment af sodavand, som du kan forudbestille her på hjemmesiden. Vi har alle de populære og kendte mærker af sodavand her hos Poetzsch Padborg ved grænsen i Tyskland.