Pepsi

Der er 6 varer.

Filtrer efter

Alkohol (vol.%)
Mængde
Produkttype
Pris
DKK DKK
Filter
Viser 1-6 af 6 element(er)

Pepsi sodavand i Tyskland – her finder du alle de gode tilbud

I 1893 blev den første Pepsi introduceret af farmaceuten Caleb Bradham. Han solgte den under navnet ”Brad’s Drink” og solgte den fra sit apotek i New Bern i North Carolina, USA. Drikken blev oprindeligt lavet som medicin, der kunne kurere fordøjelsesbesvær. I 1898 fik ”Brad’s Drink” navnet Pepsi Cola og Caleb Bradham grundlagde Pepsi. Pepsi er i dag en af verdens mest populære sodavand, og det kan man godt forstå, når den smager så godt. Pepsi fås i dag i flere varianter og du finder altid de bedste tilbud på Pepsi sodavand her hos os i Tyskland. Den præcise opskrift på Pepsi cola er ganske hemmelig, men Pepsi er faktisk flere gange kåret som den bedste cola i blindsmagninger.

Pepsi sodavand – på dåse eller på flaske

Er du også vild med Pepsi sodavand, så ved du sikkert også om du foretrækker at drikke Pepsi cola på dåse eller på flaske og hos os ved grænsen i Tyskland kan du vælge mellem begge dele. Vi har selvfølgelig alle de populære smagsvarianter af Pepsi på dåse, hvor du får 24 dåser à 0,33 liter. Køber du i stedet Pepsi sodavand på flaske får du i stedet en pakke med 6 flasker på hver især 1,5 liter. Er du mon mest til den originale Pepsi Cola eller foretrækker du Pepsi Max, som er uden tilsat sukker? Og har du mon prøvet den forfriskende Pepsi Twist eller den søde Pepsi Max Cherry? Uanset hvilke varianter af Pepsi sodavand du er på tilbudsjagt efter, så finder du både de gode tilbud og de lækre smage her hos os ved grænsen i Tyskland. Husk, at når du køber Pepsi sodavand på tilbud i Tyskland, så kan du ofte få 3 kasser sodavand til en super god pris. Det betyder at du kan mikse dine hele kasser, som du vil, så du kan få lige præcis den kombination, som du foretrækker. Og når du køber sodavand på dåse i Tyskland, skal du huske at udfylde en eksporterklæring og vise den ved kassen – derved undgår du nemlig at skulle betale dåsepant.

Find de bedste tilbud på Pepsi sodavand her og forudbestil dem uden pakkegebyr.

Vi ved hvor hårdt det kan være at skubbe en tung indkøbsvogn rundt i butikken, når den er fyldt med alle de gode tilbud på Pepsi sodavand, og derfor kan du selvfølgelig forudbestille dine tilbud på Pepsi sodavand her hos os i Tyskland. Vi tager selvfølgelig ikke noget pakkegebyr på denne forudbestilling, så du kan nemt og bekvemt udvælge dine favoritter af Pepsi sodavand her foroven, og så sørger vi for at det hele står klar til dig, når du kommer ned og henter.

Tilbud på Pepsi sodavand – find det hele her på siden og i vores tilbudsavis

Du kan altid se de aktuelle priser og tilbud på Pepsi sodavand her på siden, men du kan selvfølgelig også se alle vores gode tilbud i vores tilbudsavis. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, får du altid en mail, når vi har nye tilbud på blandt andet Pepsi sodavand.

Ledte du efter andre sodavand end lige Pepsi?

Vi har selvfølgelig mange andre varianter af sodavand i vores sortiment end lige netop Pepsi. Du kan se hele vores sortiment af sodavand lige her.