Pepsi Max

Der er 7 varer.

Filtrer efter

Alkohol (vol.%)
Mængde
Produkttype
Pris
kr. kr.
Filter
Viser 1-7 af 7 element(er)

Billig Pepsi max – find alle de gode tilbud på Pepsi Max lige her

Pepsi Max er en sukkerfri variant af den populære Pepsi sodavand og Pepsi Max fås endda i forskellige smagsvarianter. Du kan selvfølgelig få Pepsi Max med sin originale smag, men vidste du også at vi i vores sortiment af Pepsi Max også har Pepsi Max Cherry, den forfriskende Pepsi Max Lemon og den søde Pepsi Max Vanilla? Så kan du få slukket tørsten med lige præcis dén Pepsi Max, som du foretrækker.
Du finder altid gode tilbud på billig Pepsi Max lige her hos os i Tyskland. Uanset om du helst drikker Pepsi Max på dåse eller på flaske, så finder du de gode tilbud på billig Pepsi Max her hos os.

Pepsi Max på tilbud – på dåse eller på flaske?

Foretrækker du at drikke Pepsi Max fra dåse eller fra flaske? Hvis du køber dine gode tilbud på Pepsi Max på flaske, får du 6 flasker i en pakke med 1,5 liter Pepsi Max i hver flaske. Det svarer til hele 9 liter skøn Pepsi Max sodavand. Køber du derimod din billige Pepsi Max i Tyskland på dåse, får du i en kasse 24 dåser på hver 0,33 liter, hvilket svarer til 7,92 liter. Så hold øje med de gode tilbud på billig Pepsi Max, så du kan se hvornår du skal slå til.
Husk, at når du køber Pepsi Max på dåse eller på flaske, så er det gode tilbud ofte på flere pakker eller kasser. Du kan vælge kun at købe en masse billig Pepsi Max eller du kan kombinere dine hele kasser med andre varianter af sodavand, så du kan få den sammensætning, som lige passer til dig.
Når du køber billig Pepsi Max ved grænsen i Tyskland, skal du huske at udfylde en eksporterklæring, som du skal aflevere ved kassen, når du skal betale. Derved undgår du at skulle betale dåsepant af dine billige dåser af Pepsi Max.

Pepsi Max kan naturligvis forudbestilles uden pakkegebyr.

Forudbestil dine billige Pepsi Max her hos os i Tyskland. Vi pakker dine dåser eller flasker af Pepsi Max helt uden at opkræve pakkegebyr, og du kan derfor handle nemt og bekvemt i butikken uden at skulle skubbe rundt på en tung indkøbsvogn fyldt med gode tilbud på Pepsi Max.

Tilbud på Pepsi Max sodavand – find det hele i vores tilbudsavis

Er du også vild med Pepsi Max og er på jagt efter de billige tilbud af Pepsi Max sodavand? Så hold øje med tilbuddene i vores tilbudsavis, hvor du ofte kan finde Pepsi Max på tilbud. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, så går du aldrig glip af de gode tilbud og får en mail, hver gang vi har en ny tilbudsavis på gaden.

Skal du se hele vores store udvalg af sodavand?

Vi har selvfølgelig mange andre varianter af sodavand end lige netop Pepsi Max i vores forudbestilling og i vores butik. Klik her for at se alle de lækre mærker af sodavand, som du kan forudbestille her på siden.