>

7up

Der er 1 produkt.

Viser 1-1 af 1 element(er)

7up sodavand – find de bedste tilbud ved grænsen lige her

7up blev skabt af Charles Leiper Grigg, og han brugte faktisk mere end 2 år på at forfine smagen og få den helt rette sodavand. 7up blev lanceret i 1929 og var i 1940’erne den 3. bedst sælgende sodavand i verden. Da 7up blev lanceret havde den det mundrette navn Bib-Label Lithiated Lemon-Lime Soda, men skiftede heldigvis kort efter navn til 7up. 7up er en skøn og forfriskende sodavand som ofte bliver brugt som mixer i drinks og cocktails. Du kan selvfølgelig også nyde den skønne 7up sodavand som den er – den smager lækkert afkølet på en varm sommerdag. 7up sodavand har en skøn og forfriskende smag af citron og lime og indeholder ikke koffein. Smagsstofferne i 7up sodavand er udelukkende naturlige smagsstoffer af citron og lime. Du kan altid finde gode tilbud på 7up sodavand hos os ved grænsen i Tyskland. Vi har altid gode tilbud på sodavand og 7up lige her.

7up sodavand på dåse eller flaske

I vores sortiment af 7up kan du både finde den lækre sodavand på dåse og flaske. På dåse har vi både den originale 7up og 7up Free, som er en sukkerfri variant af 7up. Vi har også 7up på flaske, som du kan købe i pakker med 6 flasker à 1,5 liter. 7up er ofte på tilbud sammen med Pepsi, Mirinda og Schwip Schwap, så du kan kombinere de varianter af sodavand, som du helst vil have. Når du køber 7up sodavand på dåse får du i en kasse 24 dåser à 0,33 liter, hvilket svarer til 7,92 liter. Køber du i stedet for 7up på flaske får du 6 flasker à 1,5 liter i en pakke, dette svarer til gengæld til 9 liter. Husk at holde øje med prisen pr. liter i vores tilbudsavis, så kan du hurtigt se hvilket tilbud der bedst kan betale sig at gå efter. Du skal også huske at udfylde en eksporterklæring, når du køber dine 7up og andre sodavand i Tyskland. Eksporterklæringen afleverer du ved kassen, når du betaler for dine varer.

Forudbestil 7up uden pakkegebyr

Gør det nemt for dig selv og forudbestil dine tilbud på 7up og andre drikkevarer lige her på siden. Vi tager selvfølgelig intet pakkegebyr og du kan i ro og mag gå rundt og handle i butikken imens vi pakker dine varer. Og er der 7up i bestillingen er du sikret en skøn og forfriskende sodavand til turen hjem.

De gode tilbud på 7up finder du i tilbudsavisen

Vi har ofte tilbud på 7up i vores tilbudsavis. Bare hold øje med Pepsi, Mirinda og Schwip Schwap som 7up altid er på tilbud sammen med. Hvis du vil have de gode tilbud på 7up og alle vores andre varer, så kan du også tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så sender vi dig en mail hver uge med de nyeste tilbud ved grænsen i Tyskland.

Ledte du efter andre sodavand end lige 7up?

Vi har selvfølgelig mange andre sodavand end lige 7up i vores sortiment, og du kan se alle mærkerne af sodavand lige her.