Fanta

Der er 6 varer.

Filtrer efter

Alkohol (vol.%)
Mængde
Produkttype
Pris
kr. kr.
Filter
Viser 1-6 af 6 element(er)

Fanta sodavand – find de gode tilbud ved grænsen i Tyskland

Fanta blev opfundet i 1940 i Tyskland og siden har den skønne sodavand været utroligt populær. Under 2. verdenskrig var det for Coca-Cola Tyskland svært at få fat på den sirup, som de skulle bruge til at lave Coca-Cola. Derfor besluttede direktøren Max Keith sig for at bruge de råvarer, der var til rådighed i Tyskland på det tidspunkt, og derfor blev der kigget på den frugt, der var tilovers efter bl.a. produktion af marmelade. Navnet på Fanta kom efter en brainstorm, hvor medarbejderne blev bedt om at bruge deres fantasi og her fandt sælgeren Joe Knipp på ordet Fanta..
Fanta-sodavanden med appelsinsmag var født og sidenhen er ikke kun populariteten med også varianterne af smage vokset.

Alle de skønne varianter af Fanta finder du her hos Poetzsch Padborg i Tyskland

Kender du f.eks. den skønne Fanta Lemon med smag af citron? Eller den lækre Fanta Exotic, der med sin smag har taget danskerne med storm? Vi har også den nye Fanta Hyldeblomst & Lemon som er dejligt forfriskende i sin smag. Den klassiske Fanta Orange kan du også få i en sukkerfri version.
Uanset hvilken varianter, der er din favorit, så kan du finde et godt tilbud på Fanta sodavand her hos os. Fanta sodavand drikkes ofte som den er, men den er også genial at bruge som mixer i dine drinks og cocktails.

Forudbestil dine tilbud på Fanta sodavand lige her

Når du forudbestiller dine Fanta sodavand og andre drikkevarer her hos os, betaler du intet pakkegebyr! Du kan udvælge dine favoritter af Fanta sodavand hjemmefra, lægge dem i kurven og så er dine varer pakket og gjort klar til dig, når du kommer ned i butikken for at afhente dem. Du kan derfor nemt og bekvemt gå rundt i butikken og finde alle de andre gode tilbud du skal have med dig hjem efter din tur til grænsen ved Tyskland, uden at skulle skubbe rundt på en tung indkøbsvogn.

Find de gode tilbud på Fanta i tilbudsavisen

Vi har ofte ekstra gode tilbud på bl.a. Fanta sodavand i vores tilbudsavis, så hold øje med den lige her på vores hjemmeside. Når vi har tilbud på Fanta sodavand er det ofte sammen med andre slags sodavand som f.eks. Coca-Cola og Carlsberg Sport, og du kan derved kombinere de varianter af sodavand, du gerne vil have i dit tilbud. Når du køber dine Fanta sodavand og alle vores andre dåsesodavand i Tyskland, skal du udfylde en eksporterklæring for at undgå dåsepanten. Eksporterklæringen kan du udfylde online og printe hjemmefra, men du kan også blot udfylde den her i butikken inden dit køb. Husk derefter at brugte dåser skal afleveres til genbrug og ikke i naturen.

Et stort udvalg af sodavand

Vi har selvfølgelig mange andre varianter af sodavand i vores sortiment her på siden og i butikken. Så leder du efter andre tilbud på sodavand end lige Fanta, så klik her for at se alle de sodavand, som du kan forudbestille her på siden.