Billig slik og chokolade – køb det hele billigt hos Poetzsch Padborg!

Hos Poetzsch Padborg i Tyskland finder du altid et stort udvalg af slik og chokolade. Hos os finder du flere hylder med alle de kendte mærker af slik og chokolade, og vidste du at vi også har et stort udvalg af bland-selv-slik hos Poetzsch Padborg?

Billigt slik i Tyskland

Find alle de kendte mærker af slik og chokolade hos Poetzsch Padborg

Der findes mange forskellige og populære mærker af både slik og chokolade hos Poetzsch Padborg i Tyskland. Er du mon til lækre slikblandinger fra Haribo? Eller blød vingummi eller lakridspoter fra Katjes? Eller foretrækker du lækker chokolade fra Marabou eller Milka? Hos os finder du også alle de kendte mærker som Toms, Carletti, Suntjens, Kinder, Ferrero, Anthon Berg, Malaco, Nordthy, M&Ms, Red Band og meget mere.

Vingummi – noget for enhver smag

Vi har vingummi i dåser, poser og endda spande! Hos os finder du altid gode tilbud på billig vingummi – uanset om du er til Haribo, Suntjens, Malaco, Katjes, Red Band eller noget helt andet, så finder du det her hos os! Hvem elsker ikke de grønne pærevingummier, de gule bananvingummier eller de røde hindbærvingummier i Matador Mix? Du kan også finde den skønne I Like Mix fra Haribo, der er fyldt med danskernes yndlingsslik.

Vi har også både sure og søde vingummier, så du altid kan finde lige netop din favorit på vores hylder. Er du på jagt efter slik til at dele ud, så finder du også kasser med Toms stænger, Haribo Pasta Basta og meget mere. Du må selvfølgelig også gerne spise det hele selv, hvis du foretrækker det.

Stort udvalg af lakrids – vi elsker det!

Vi elsker lakrids – gør du også? Her hos os finder du altid et stort udvalg af billig lakrids – både i poser, kasser, dåser og spande. Uanset om du er til stærk lakrids som f.eks. Fazers tyrkiske peber, blød lakrids som f.eks. lakridspoterne fra Katjes eller skønt skolekridt fra Rexim, så finder du det her hos os. Vi har lakrids fra alle de populære mærker som f.eks. Panda, Rexim, Malaco, Suntjens, Haribo og meget mere.

Lækker chokolade – altid gode tilbud hos Poetzsch Padborg

Vi har mange forskellige slags chokolader hos os – her finder du altid billig chokolade til din grænsehandel. Uanset om du er til plader af chokolade som Ritter Sport, Toms, Marabou, Milka eller noget helt andet, så finder du det her hos os. Du kan også altid finde lækre chokoladeæsker med fyldte chokolader fra f.eks. Anthon Berg, så du altid kan få lidt selvforkælelse eller give en flot æske i gave. Er du også vild med de lækre skildpadder fra Toms eller de lækre P-tærter fra Carletti, så finder du også dem her hos os.

Vi har også altid et stort udvalg af chokolade fra Kinder, Ferrero og Storck – så du altid kan finde de lækre Schoko-Bons, Toffifee og Riesen.

Er du til lækre chokoladebarer, så finder du det også her hos os. Du kan bl.a. købe Snickers, Twix, Mars, Knoppers, Holly, Lion og mange flere. Og kan du simpelthen ikke vælge imellem alt den lækre chokolade, så finder du også de populære blandinger i Miniatures Mix og Celebrations, så du kan få et dejligt stort udvalg af netop din yndlingschokolade. Det er perfekt til at dele – eller spise selv, hvis du trænger til lidt ekstra sødt en dag.

Tyggegummi og pastiller

Trænger du til at friske smagen i munden lidt op? Så kan vi sikkert friste med en lækker Ga-Jol, en opfriskende Läkerol eller et stykke tyggegummi fra Stimorol? Du finder altid gode tilbud på både tyggegummi og forskellige pastiller her hos os.

Sjovt slik til børn og barnlige sjæle

Til børnene og til de barnlige sjæle har vi også et stort udvalg af sjovt og underholdende slik. Hvad med en slikpizza med vingummier på? Eller kan vi friste med en bakke vingummi-sushi? Du finder altid en masse sjovt og anderledes slik hos Poetzsch Padborg lige over grænsen i Tyskland.

Slik til jul og påske – find det hele hos os

Vi har selvfølgelig også altid et stort udvalg af slik og chokolade til de forskellige højtider vi har i løbet af året. Hos os finder du altid lækre påskeæg, påskeharer og blandede poser op til påsken. Til jul har vi altid et kæmpe udvalg af julekalendere fra bl.a. Toms, Kinder, Milka og mange flere. Det er også til jul at du finder juleskum, snebolde, chokoladejulemænd og meget mere.

Sukkerfrit slik

Vi har også et udvalg af sukkerfrit slik, hvis du gerne vil skære lidt ned på kalorierne. Du finder udvalget af sukkerfrit slik på hylden tæt ved vores glutenfri varer.

Bland selv-slik til alle

Er du også vild med bland-selv-slik? Hos os finder du et stort udvalg af bland selv-slik fra Candy King – vi har simpelthen mere end 150 varianter af slik på vores bland selv væg, så du kan blande lige den pose, du foretrækker. Husk også at blande lidt til resten af familien – de kan jo alle få en pose hver, når det er så billigt som det er!

Husk at du altid kan finde gode tilbud på slik i vores tilbudsavis og i vores ugetilbud – se dem alle her!