ANDRE DRIKKEVARER

Der er 79 varer.

Filtrer efter

Alkohol (vol.%)
Mængde
Produkttype
Pris
kr. kr.
Filter
Viser 1-79 af 79 element(er)

Andre drikkevarer

Hos Poetzsch Padborg er vi stolte af at tilbyde et imponerende udvalg af drikkevarer, der passer til enhver smag og anledning. Uanset om du er på udkig efter noget forfriskende til en varm sommerdag eller en lækker Mathieu Teisseire sirup til kaffen, har vi det hele i vores kategorier eller på denne side, hvor du finder alle vores andre drikkevarer. Vores engagement i kvalitet og i at tilbyde et bredt udvalg af drikkevarer gør os til din foretrukne destination for drikkevarer og en masse andet.

Variation i drikkevarer

Vores sortiment er alsidigt og omfatter alt fra læskedrikke til spiritus og vine. Uanset om du er fan af klassiske sodavand, foretrækker den rene smag af forfriskende cider eller er på udkig efter noget stærkere som whisky eller vodka, finder du det i vores omfattende udvalg.

Vi har gjort det nemt for dig

At købe drikkevarer hos Poetzsch Padborg er enkelt og bekvemt. Du kan enten vælge at besøge vores hjemmeside og lade dig inspirere af alle vores forskellige kategorier og selvfølgelig også denne kategori, der omfatter andre varianter af drikkevarer. Ønsker du, at vi skal have dine varer klar til dig, når du kommer forbi vores butik, kan du vælge vores ”Klik & Hent shop”-mulighed her på hjemmesiden. Med denne muliggør vi, at du hjemme fra sofaen kan forudbestille alle dine ønskede varer, så alt, du skal gøre herfra, er at køre til vores butik og afhente dem.

Ønsker du at lade dig inspirere af alle vores varer i butikken, er det naturligvis også en mulighed, at du kører direkte til butikken uden at bestille dine varer i forvejen.

Vi ser frem til at hjælpe dig

Hos Poetzsch Padborg er vi dedikerede til at tilbyde et bredest muligt udvalg af drikkevarer og andre varer til vores kunder. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde alle dine favoritter hos os. Skulle du have brug for nogen form for hjælp, eller har du spørgsmål, er du altid velkommen til at række ud til os på telefon +49 461 7731 5300. Vi håber, at du finder alt, hvad du har brug for, i vores butik eller her på hjemmesiden.