Rosé

Der er 85 varer.

Viser 1-80 af 85 element(er)

Aktive filtre

Masser af skønne tilbud på rosévin– se dem lige her hos Poetzsch Padborg

Er der noget bedre end et køligt og forfriskende glas rosé på terrassen på en lun sommeraften? Hos os finder du altid masser af gode rosévin på tilbud, så du kan finde lige netop den rosé, som du elsker. Skal du nyde en god billig rosévin på terrassen? Eller drikker du den gerne iskold som velkomstdrink og hygge sammen med vennerne? Uanset hvordan du foretrækker din rosé, så finder du altid masser af gode tilbud på rosévin hos os.

Billig rosévin på flaske eller som bag in box

Vi har både god, billig rosévin på flasker og som bag in box, så du altid kan få lige præcis dét du mangler. Vi har mange forskellige varianter, så du kan finde lige præcis det tilbud på lækker rosévin, der passer til dig. Måske er du mest til en god, billig rosévin? Vi har også mere eksklusive rosévine, til dig der foretrækker det. Uanset hvilken rosévin du går efter, så kan du finde lige præcis de tilbud du leder efter her hos Poetzsch Padborg.

Forudbestil dine tilbud på rosévin

Du kan altid forudbestille billig rosévin hos os. Læg blot dine ønskede varer i kurven, vælg et afhentningstidspunkt, og så har vi pakket dine rosévine til dig, så det hele står klar til afhentning, når du kommer. På den måde får du altid fyldt bilen med god, billig rosévin, uden at skulle skubbe en tung indkøbsvogn rundt i butikken. Vi sørger selvfølgelig for det hele uden at du skal betale pakkegebyr.