United Shops

unitedshops

Poetzsch Padborg er en del af United Shops – og hvad så?

Ved du egentlig hvad det betyder for dig som kunde, at vi er en del af United Shops?

Når vi er med i United Shops er det fordi at vi, sammen med de andre butikker, giver vores kunder en bedre shoppingoplevelse, større udvalg og bedre priser.

Hos United Shops finder du både billig grænsehandel, større udvalg, legetøj, fastfood, byggemarked, benzintank og meget mere. Vi er stolte af at være med i dette samarbejde og er glade for de muligheder, det giver vores kunder.
Alle butikker har deres kerneområder, og selvom Otto Duborg og Poetzsch Padborg på de gængse områder med grænsehandel ligner hinanden ret meget i udvalget, så vidste du måske ikke at vi her hos Poetzsch Padborg har et meget stort udvalg af især vine og fødevarer?

Vi har også samlet os for at kunne give jer en stor fælles avis, hvor alle vores gode tilbud er samlet. Avisen bliver omdelt og du skal huske at være opmærksom på de forskellige farver og prisskilte for at se i hvilken butik, du kan få de forskellige tilbud. Derudover kan vi ved fælles samarbejde også lave en super app til jer, afholde super konkurrencer i butikken og på facebook og meget mere.

Læs mere om United Shops og de forskellige butikker lige her

se den nyeste tilbudsavis
forudbestil drikkevarer
Ingen dåsepant hos os
POETZSCH PADBORG Industrieweg 40 D-24955 Harrislee Telefon: 0049-461-7731 5300 Fax: 0049-461-7731 5224 E-mail: info@poetzsch-padborg.dk