SPIRITUS

Der er 711 varer.

Filtrer efter

Alkohol (vol.%)
flere.. mindre
Mængde
Produkttype
Pris
kr. kr.
Filter
Viser 1-80 af 711 element(er)

Spiritus

Velkommen til Poetzsch Padborg - din pålidelige kilde til spiritus og meget andet. Vi er stolte af at præsentere vores omfattende udvalg af spiritusprodukter, der er skabt til at tilfredsstille alle, uanset om du er til whisky, til gin, cognac eller noget helt fjerde. Uanset om du skal bruge spiritus til den runde fødselsdag, brylluppet, jubilæet eller bare en almindelig hyggelig aften, kan du finde det hos Poetzsch Padborg.

Spiritus og de mange former

Spiritus er mere end bare en alkoholisk drik; den indeholder en historie, der går langt tilbage i tiden. Hver type spiritus har sin egen unikke fremstillingsproces og oprindelse, hvilket giver dem deres karakteristiske smag og aromaer.

Af de mest populære spiritustyper skal whisky naturligvis nævnes. Den kommer i forskellige varianter - herunder single malt, blended og bourbon. Whisky destilleres normalt fra korn og modnes på egetræsfade, hvilket giver den sin rige smag og dybde.

Når vi snakker om de mest populære typer af spiritus, skal gin også nævnes. Dette kan du naturligvis også få hos Poetzsch Padborg. Gin er kendt for sin aromatiske karakter, primært takket være de botaniske ingredienser, der anvendes under destillationen. En klassisk gin og tonic er en favoritdrink for mange.

Cognac og tequila må ej forglemmes, når vi snakker om de mest populære spiritustyper. Cognac er en luksuriøs druebaseret spiritus, der stammer fra Frankrig. Cognac er kendt for sin fyldige smag og kompleksitet. Når vi taler tequila, snakker vi om Mexico’s stolthed og en type alkohol, der fremstilles hovedsageligt af agaveplanter. Det har en karakteristisk røgfyldt smag og bruges ofte i cocktails som margarita.

Klik & Hent eller besøg vores butik

Vi gør det nemt for dig at få fat i dine drikkevarer. Hvis du ønsker at bestille, inden du kommer forbi vores butik, kan du nemt gøre det via vores ”Klik & Hent”-shop. Her kan du forudbestille alle dine yndlings-drikkevarer, og så sørger vi for, at de står klar til dig, når du kommer forbi vores butik.

Vil du i stedet lade dig inspirere af alle vores varer i butikken, er du også mere end velkommen til at komme forbi butikken.

Skal du bruge hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller mangler hjælp, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os, du kan kontakte os på telefon +49 461 7731 5300.