Rødvin

Der er 376 varer.

Filtrer efter

Alkohol (vol.%)
Mængde
Produkttype
Pris
kr. kr.
Land
Filter
Viser 1-80 af 376 element(er)

Find altid lækre tilbud på rødvin hos Poetzsch Padborg.

Kom forbi Poetzsch Padborg og se grænsens største udvalg af rødvin! Hos os finder du altid masser af gode tilbud på rødvin. Uanset om du er til rødvin fra Italien, Spanien, Californien, Frankrig eller et helt andet sted, så finder du de gode og billige rødvine her hos os. Når du køber rødvin i Tyskland, kan du spare mange penge, og du kan altid finde de bedste tilbud og det største udvalg her hos os.

Cabernet Sauvignon, Shiraz, Merlot og alle de andre druesorter

Rødvin er danskernes foretrukne vin og mange nyder gerne rødvin til maden eller et glas eller to til aftenhyggen.
Rødvin bliver produceret på mange forskellige slags druer, og alle er de med til at give hver rødvin sin unikke smag. Du kan ud fra navnet på vinen ofte finde ud af mere om hvilken drue den er fremstillet af, og derved finde lige netop den druesort, der er din foretrukne. Der kan være stor forskel på smagen på en rødvin fra Sydafrika fremfor en rødvin fra Frankrig alt efter hvordan druerne er modnet og behandlet efter høsten. I vores sortiment har vi selvfølgelig også økologiske rødvine til gode og billige priser. Du kan hos os altid finde gode tilbud på mange forskellige slags rødvin, og vi har mange forskellige varianter og druer i vores sortiment. Så leder du efter et godt tilbud på rødvin i Tyskland, så er du landet det rette sted.

Billig rødvin – på flaske eller i bag in box

Hos os finder du billig rødvin på flaske eller som bag in box på enten 3 eller 5 liter. En bag in box kan være godt at bruge til en fest eller til at tage med på camping, hvor man skal nyde rødvinen over flere dage.
Du kan selvfølgelig også få rødvin på flaske her hos os, og vidste du at du også kan få rødvin på små flasker? Det kan give mening hvis du vil smage på flere vine, eller hvis du skal på picnic eller ud på en udflugt.
Vi har også rødvin på store flasker, som du kan bruge som gaveidé eller til dekoration i hjemmet. Hos os kan du også finde flere gode rødvin, som har lagringspotentiale, hvis du er en rigtig kender.
Du finder altid gode tilbud på rødvin i vores tilbudsavis, og du kan altid se aktuelle priser her på siden. Vi har et kæmpe sortiment af vine og især god og billig rødvin. Vi har mange forskellige varianter, så der er noget for enhver smag.
Husk at vi ofte har gode rødvin på tilbud, hvor du sparer endnu flere penge ved at købe 3 eller 6 flasker, hold øje med tilbudsavisen eller se mere her på siden for at få fingrene i vores skønne rødvin.

Forudbestil dine drikkevarer

Husk at du kan forudbestille dine rødvine. Så slipper du for at skubbe en tung indkøbsvogn rundt i butikken, men kan i ro og mag finde en den bedste rødvin her på siden, som du kan bestille til afhentning hos os i butikken – selvfølgelig uden pakkegebyr.