Om os

butik_billeder
Hos Poetzsch Padborg finder du altid et stort udvalg af fødevarer, vin, specialøl, slik og meget mere.

I dyrefoderafdelingen har vi altid gode tilbud på foder til dine dyr og måske kan det også friste med et stykke legetøj til din bedste ven?

I afdelingen med fødevarer finder du gode tilbud på kød, smør, ost, pålæg, pasta, konserves, chips og meget mere. Du kan helt sikkert gå på opdagelse og finde mange spændende varer i vores afdeling med fødevarer. Det er også her at du finder vores store udvalg af sukker-, gluten- og laktosefrie varer.

I vinafdelingen finder du grænsens største udvalg af vin. Vi fører mange forskellige vine og vores dygtige medarbejdere står altid til rådighed, hvis du har spørgsmål.

I øl- og sodavandsafdelingen finder du altid gode tilbud på de gængse grænseprodukter, men vidste du også at vi har et stort udvalg af specialøl?

I vores flotte spiritusafdeling finder du alt hvad hjertet begærer, og her finder du også gode smagsvejledninger, hvis du skulle få lyst til at prøve en ny whisky.

I afdelingen med personlig pleje finder du ikke kun et stort udvalg af produkter til dig og dit hjem, men vidste du også at vi har et stort udvalg af produkter til babyer og børn? Køb f.eks. bleer, mad, drikkekopper og endda sutter hos os – selvfølgelig fri for parabener, da kun det bedste er godt nok til de kære små.

I vores slikafdeling har vi et stort udvalg og du finder altid gode tilbud på slik, chokolade og hvad du ellers kunne få trang til.

I tobaksafdelingen finder du også altid gode tilbud på tobak og cigaretter.

Alt det og meget meget mere finder du hos Poetzsch Padborg.

Poetzsch Padborg
Industrieweg 40
D-24955 Harrislee
Tlf. +49 467 7731 5300

se den nyeste tilbudsavis
forudbestil drikkevarer
Ingen dåsepant hos os
POETZSCH PADBORG Industrieweg 40 D-24955 Harrislee Telefon: 0049-461-7731 5300 Fax: 0049-461-7731 5224 E-mail: info@poetzsch-padborg.dk