Likør

Der er 125 varer.

Filtrer efter

Alkohol (vol.%)
Mængde
Produkttype
Pris
kr. kr.
Filter
Viser 1-80 af 125 element(er)

Likør

I Poetzsch Padborg har vi skabt et ægte paradis for likørelskere med det brede udvalg af likør, som vi tilbyder. Vi byder dig hjerteligt velkommen til vores verden af fortryllende likører, hvor smagen regerer suverænt. Vores udvalg er omhyggeligt sammensat for at give dig en varieret palette af smagsoplevelser.

Vores likører er nøje udvalgt, ikke kun for deres kvalitet, men også for deres unikke karakter. Hver flaske repræsenterer et mesterværk af smag, der er skabt med omhu og dedikation. Vi inviterer dig til at udforske vores sortiment og lade dig forføre af de forskellige smagsuniverser, der venter på dig.

Smagfulde drikke med sødme og aroma

Likører har en masse forskellige smage. Man laver dem ved at blande alkohol med ting som frugter, krydderier, blomster og urter. Resultatet er en drik, der både er sød og fyldt med smag.

Historisk set begyndte likører i gamle klostre, hvor munke og nonner eksperimenterede med at blande alkohol og urter for at lave medicin og gode smagsoplevelser. Med tiden blev disse drikke til de likører, vi kender i dag.

Der er mange slags likører, nogle smager af frugter, andre af ting som karamel eller chokolade, og nogle har en krydret smag. Du kan bruge dem til at lave forskellige drinks, og de tilføjer en sød og interessant smag.

Uanset om du vil starte en fest med en speciel drik eller bare vil nyde noget sødt efter maden, har vi et udvalg af likører, der passer til dig. Vi har udvalgt dem nøje, fordi vi er passionerede for at kunne tilbyde et bredt udvalg af likører.

Likør til enhver anledning

Likør er alsidig og kan nydes på forskellige måder. Uanset om du ønsker at tilføje en forfriskende touch til din cocktail, skabe en uforglemmelig dessert eller give en unik gave, er Poetzsch Padborg stedet, hvor du finder de perfekte likører.

Din likør-oplevelse begynder her

Vi inviterer dig til at udforske vores store udvalg af likør og finde dine personlige favoritter. Besøg vores butik i Padborg og lad dig inspirere af mangfoldigheden.

Du er altid velkommen til at besøge vores butik på Industrieweg 40, D-24955 Harrislee. Vil du have, at varerne står klar til dig, når du kommer til vores butik, kan du vælge at bruge ”Klik & Hent” på vores hjemmeside i stedet. Vælg de varer, du ønsker, og så gør vi varerne klar til dig, så du kan hente dem hos os.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller brug for yderligere rådgivning? Så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os på telefon +49 461 7731 5300. Når du besøger vores butik, står vores medarbejdere også klar til at hjælpe dig.