Cognac / Brandy

Der er 30 varer.

Filtrer efter

Alkohol (vol.%)
Mængde
Produkttype
Pris
kr. kr.
Filter
Viser 1-30 af 30 element(er)

Find alle de gode tilbud på cognac til billige priser lige her

Er du på jagt efter en god, billig cognac? Vi har et stort udvalg af cognac i en masse forskellige smags- og prisklasser. Hos Poetzsch Padborg i Tyskland finder du altid gode tilbud på spiritus – heriblandt cognac. Vi har både cognac i den billige prisklasse og de mere eksklusive mærker af cognac i vores sortiment. Den skønne franske brændevin har en flot gylden farve, og cognac sættes ofte i forbindelse med en mere luksuriøs form for spiritus.

Hvad er cognac?

Cognac er en fransk brændevin, der stammer fra området Cognac i Frankrig. Cognac er destilleret hvidvin, som høstes fra et afgrænset område hvorefter den lagres på fad. Hvidvinen er fremstillet af druen Ugnu Blanc, som høstes tidligt hvorved hvidvinen bliver let syrlig og har en alkoholprocent på 8%. Herefter destilleres den 2 gange og lagres på egetræsfade.
Destillatet lagres i mange år, hvor det bliver kontrolleret løbende for at vurdere hvornår udviklingen er i top. På dette tidspunkt i processen har destillatet en alkoholprocent på 40-43%. Herefter bliver destillatet ofte blandet med andre destillater for at opnå den smag, der ønskes. Endeligt skal blandingen hvile i 12,5 år og så kommer cognacen på flaske.
Kvaliteten af cognacen bliver målt ud fra hvor længe den har hvilet.
VS står for Very Special og betyder at den er mindst 2 år gammel.
VSOP står for Very Superior Old Pale og denne cognac har en alder på mindst 4,5 år.
XO står for Extra Old og her har cognacen en alder på minimum 10 år.

Gylden cognac til billige penge

Vi har et stort udvalg af cognac i rigtigt god kvalitet. Du finder både de lidt dyrere cognac hos os, men også cognac i den lidt billigere ende. Se alle de gode tilbud på cognac lige her hos Poetzsch Padborg i Tyskland.
En god cognac er også fantastisk at give væk som gave. Vi har også cognac i flotte flasker, der er formet som forskellige ting, hvilket kan udgøre en virkelig flot gave. I vores udvalg af cognac finder du også flere lagrede cognac, så du kan finde lige netop den cognac og det tilbud, der passer til dig.

Cognac i specielle flasker

Vidste du at du i vores sortiment også finder cognac i specielle flasker? F.eks. en flaske, der er formet som en hest eller et gevær og så med cognac indeni? Denne form for cognac er idelle samleobjekter eller til at give væk som en gave. Vores Viking cognac er også en meget eftertragtet cognac, og kan disse mere specielle cognac ikke forudbestilles på vores hjemmeside, så kom forbi butikken og se om ikke vi har dem der.

Cognac i gaveæske – forudbestil den online

Flere af vores flasker med god, billig cognac kommer i flotte gaveæsker. På den måde er det både nemt at transportere og virkelig flot at have stående hjemme eller at give væk som gave.
Husk du altid kan bestille dine drikkevarer hjemmefra, det gælder selvfølgelig også alle de gode tilbud med cognac, som du finder i vores tilbudsavis eller her på siden.