Nikoline

Der er 2 varer.

Viser 1-2 af 2 element(er)

Nikoline sodavand i Tyskland – find alle de gode tilbud her

I 1978 blev Nikoline sodavand lanceret. Navnet var en hyldest til Nikoline Nielsen, der i 1900-tallet grundlagde Faxe Bryggeri sammen med sin mand. Nikoline sodavand er en forfriskende sodavand, der er elsket af mange. Hos os finder du selvfølgelig altid gode tilbud på Nikoline sodavand til gode grænsehandelspriser i Tyskland.
Nikoline sodavand bliver lavet i flere forskellige smagsvarianter, og du kan selvfølgelig købe de bedste her hos ved grænsen i Tyskland. Måske er du mest til den klassiske Nikoline Appelsin, som har en dejlig smag af appelsiner? Det er en forfriskende sodavand, der emmer af sol, sødme og syrlighed. Eller Nikoline Hyldeblomst, som er lækker og perlende med en smag af både hyldeblomst og æble. Vi kan også varmt anbefale Nikoline Limonade, som har en forfriskende smag af syrlige citroner. Uanset hvilken variant af Nikoline sodavand du er til, så finder du de gode tilbud lige her hos os.
Nikoline sodavand er perfekt til at drikke som den er, men vidste du godt at du også kan bruge Nikoline sodavand som mixer i dine drinks og cocktails?

Hvem er Nikoline sodavand opkaldt efter?

Kirsten Nikoline Sofie Nielsen grundlagde i 1901 Faxe Bryggeri sammen med sin mand Conrad Nielsen. Nikoline Nielsen var en dansk brygger og fortsatte selv driften af Faxe Bryggeri, da hendes mand døde i 1914. Nikoline Nielsen var en elsket kvinde med et varmt hjerte, og da hun trak sig tilbage i 1945, overtog hendes 3 sønner ledelsen af bryggeriet. For at hylde hende blev Danmarks første sodavand uden farvestoffer opkaldt efter hende i 1978, og i de første mange år bar sodavanden et portræt af Nikoline på etiketten.

Forudbestil dine tilbud på Nikoline sodavand

Gør det nemt for dig og selv og forudbestil dine drikkevarer og dine Nikoline sodavand her på vores hjemmeside. Vi pakker dem for dig uden pakkegebyr, og du slipper for at skubbe rundt på en tung indkøbsvogn i butikken. Bare husk din eksporterklæring, når du skal betale for dine Nikoline sodavand og andre drikkevarer her i butikken i Tyskland.

Nikoline sodavand – find de gode tilbud i tilbudsavisen

Du kan altid se de aktuelle tilbud og priser på Nikoline sodavand her på siden, men vi har også ofte gode tilbud på Nikoline sodavand i vores tilbudsavis – den kan du se lige her på vores hjemmeside. Når du køber Nikoline sodavand er den ofte på tilbud med 3 kasser for en god pris. Så kan du selv vælge om du vil have en af hver, eller hvordan du vil kombinere dine kasser af den gode Nikoline sodavand. Husk at udfylde en eksporterklæring, når du køber dine Nikoline sodavand ved grænsen i Tyskland, så slipper du nemlig for dåsepanten. Og husk at dine brugte dåser af Nikoline sodavand skal afleveres til genbrug og ikke i naturen.

Mange flere sodavand end lige netop Nikoline – se det hele her

Vi har selvfølgelig mange andre sodavand end lige netop Nikoline sodavand i vores sortiment. Du kan her se alle de sodavand, som du kan forudbestille på vores hjemmeside.